Prije nego mi tekst izađe na Indexu i tamo me razapnu.
Da rezultat je dobar, ali ne možeš živjeti na toj uzrečici "bitna je pobjeda". To možeš u kup sistemu, na svjetskom prvenstvu, ali u dugoročnoj europskoj kampanji i ligaškom sistemu ne možeš tako razmišljati i mane u igri će ti se kad tad otkriti. Mislim ok, za HNL je i surova individualna kvaliteta vjerojatno dosta jer kiksaju i drugi, to je bilo dosta i Ancelottiju u Realu ove godine, ali brko nema plan i sustav i ne može to biti kamen temeljac za gradnju Dinama.
Današnji napadi su se sveli isključivo na bunarenje na krilo ili na Drmića. Začudo božje Drmić je čak bio bolji Petković nego Petković stilom igre, ali kad su ga pročitali je i to stalo, a pravi Petko je bio kriminalan.
Don Čačke to dosta bazično promišlja. Joj Ivanušec mi nije probio dosta puta, Špikić možda hoće. Ok, hoće, ali ti nemaš nikakve distribucije prema tamo jer ti stoperski par nema neku široku lepezu dodavanja, jer si Ademiju dao da bude neki free roam igrač ja ne znam jeste vi njega skužili na utakmici, i jadan Mišić mora trčati sam i pokrivati sve, i jasno da je nekad prespor, al u 2.poluvremenu kad je bio korektor i kad je uzeo sve lopte u 16 on nije imao ni sa kim kombinirat nego eventualno Baturinom.
Na 10 ovakvih utakmica u njih 9 Dino Perić promaši onu loptu, a golman Ludogoreca ne bude idiot i evo te na nula golova. Ne možeš vječno sakrivat igru iza ok rezultata jer obit će ti se u glavu.
Pa jebote baš se Čačkeu to dogodilo u kvalama nakon Eura, imao je one pobjede 1:0, svi smo vikali to je kurac, i onda ti dođu Island, Turska i Finska, 2 poraza i remi pa je čuđenje iako su svi upozoravali na isto.