escoban buz Pa nije nemogc prolaz sad pobjedi salzburg bar 1x i izvuci jos 1ili 2 Xa i bit ce dovoljno
Sterlok Ma nema šanse, sad će ostali ulaziti u utakmice sa poštovanjem i davati 100%. Što je bilo, bilo je…ali nogomet je to, lopta je okrugla 😃
Brijac Kao što i rekoh, nije Dinamo toliko dobar bio koliko je Chelsea bio loš. Milan ih je lijepo spustio na zemlju.
zontra Flipper Složio bih se. Da se s Milanom igrati. Sad slijede 2 najvažnije utakmice, one protiv Salzburga. Borba za 3. mjesto.
Picek S obzirom da je ovo bila možda najteža utakmica sezone (uz gostovanje u Londonu koje će te tek biti) mislim da se DInamo dobro postavio i odrigrao kvalitetnu utakmicu. Drugi smo u skupini i slijede nam dvije utakmice gdje trebamo loviti treće mjesto i u njima možemo ispraviti greške iz prethodne dvije utakmice. Sudeći po zadnje dvije utakmice Dinamo je definitivno konkurentan u Ligi prvaka i s veseljem očekujem iduće utakmice.
Picek chono ušli su oni bez kalkulacija i u prethodne dvoje utakmice što govori i njihov rezultat. To je Liga prvaka i nema lakih protivnika, ima samo malo lakših od drugih.
chono Picek neznam, Salzburg mi djeluje kao zajebana momcad. Ako ih Dinamo dobije barem doma, mislim da ce napraviti veliku stvar