Nema tu skauta…je li stvarno vama treba objasnjavat kako to ide?
Sa tom lovom i moci koju je imao Mamic je pokupovao sve talente zive po regiji i onda prica o dinamovoj skoli…necu ih sad nabrajat ali 90%njih je on kupio i doveo u dinamo i tamo odigraju sezonu ipo i prodaje…
Sve zivo sto valja je kupio,da 300 tisuca eura i boli ga ona stvar ako ne uspije ionako nije iz njegovog dzepa…i tako dalje…
Suce je sve imao pod kontrolom,cijeli HNS,drmao je svime!
Kako je dinamo rastao tako su ostali propadali,jednostavno se nije moglo protiv tog mafijasa!
Imali (ja se nadam da je s tim gotovo)ste dinamo 2 u ligi,milijun igraca je preslo u Lokomotivu i obrnuto kad se pokazu da su dobri…
Ja znam provjereno da su se mnogi bbb borili da im ne usere skroz zivot jer je bio u stanju napraviti da im cijela obitelj dobije otkaz itd…
Crne liste njegove…
Placenici su posebna prica,zamisli kad ti kupi navijace i ljude s kojima si do jucer bio na tribini okrene protiv tebe…
Ljudi dinamo je veliki klub i vjerojatno bi osvojio 80% ovoga sto ima na posten nacin ali ne…trebalo na kriminalan nacin doci do svega i naravno da ste se ljudima zgadili!
Znas zasto?Zato sto i dan danas je Mamic u klubu i dalje se pravite da nije i dalje ima dosta veliki broj ljudi koji ga vole i podrzavaju!
On dan danas proziva suce iz Hr,a zasto?
Zato sto su kurvini sinovi bili dobri dok su uzimali i radili kako on dirigira a kad je to prestalo on upire prstom u njih i provodi reformu!!!
I onda se javljaju ljudi u komentarima koji ga podrzavaju da tako nastavi!
Pa to je strasno!
Sve je zivo kupio jer smo sugava drzava korumpirana 100%
Mi kad smo stalno govorili na nepravilnostima smo kmecavci,Males se dan danas skriva da ga netko ne ubije a Mamic mu se ruga i pjeva sa Siricem!
Krene sezona mi u egalu,onda krene penal,crveni itd…za par kola mi na -6 od vas…da je stalno u egalu kao lani ne bi se tako setali…ali kad imate u startu +10onda je lako izaci na teren kad znas da mozes iducih 5 utakmica s kurcem igrat nece ti se priblizit suparnik…i eto tih famoznih 20 bodova razlike.
Cisti primjer je prvenstvo koje se igralo prosle godine.
A imali ste ekipu koja bi 100% ionako osvojila.
I necu vise o dinamu mrzim pisati duge poruke.