Dinamo u Europi
- Uređivano
Citam po portalima svi zazivaju Međugorje i da makne Cacica…h…a jadnog kluba..bas jadnog…
Necu se vise uopce rugat ni spominjat
Nemoj, dovoljno sranja imate u svom dvoristu za ruganje
buz imate i vi slicnu povijest tako da…igrali ste ligu prvaka pa su vam 8 komada davali…nebitno…ne radim to inace ali ovaj put sam morao jer se za sve rugate,vise vi pratite nas nego mi sami…
Svaka utakmica kad zavrsi slusam ruganja iako nemate veze s tom utakmicom.
Sve u svemu ovo vam je samar,karma kako god…
Dinamo inače zadnjih par sezona uvijek ima tih par kikseva na početku sezone u Europi (Cluj, Fernecvaros, Rosenborg, Legia, Hapoel), ali kasnije dođu u formu i šamaraju sve odreda ili bar ravnopravno igraju s jačima od sebe
Osciliraju između "Klub s kojim se svatko može poigrati" i "Kub koji može igrati sa svima" svake sezone.
Samo ove sezone Čačić stvara nervozu među navijačima svojom pojavom.
- Uređivano
Livaja njima stvara nervozu. Znam nekad u Zagrebu u gužvi nekoj viknuti “Livaja!!” i to nastane stampedo, ljudi se bore za živu glavu.
- Uređivano
Evo posto je otvorena tema o nasim klubovima da samo napisem da ce nam koeficijent zbog dinama pasti ove godine i da necemo zaraditi onoliko bogatsvo kao prije
Sad.je sve na nama da osvjetlamo obraz Hr klubova.
Jadna li nam majka onda…
Ako je ovo tocno ima vise love u konference ligi nego sta sam mislio
- Uređivano
Da ali sinoc sam slusao Miskovica i moram se slozit,tesko je uci u skupine,ovo sto su napravili sa Konferencijskom ligom su u biti nama otezali…tezi se zdrijeb sad dobije nego kad je bila samo Europa liga…
Ali dobra para slazem se!
- Uređivano
buz ma upravo sam napisao,vama da padne koeficijent ne bi ga lako vratili…cini mi se da je sa ovom Konferencijskom ligom samo jos veca razlika izmedju klubova…
Sve u svemu cini mi se da iduce godine ide ona liga prvaka od cetiri skupine sa deset ekipa…tko tu udje od nas ostatak lige moze iducih 10 godina plakat.
Koliko mi opce imamo kola do grupa? ako prodemo sad jel jos samo jedno predkolo?