raptileos
Nemoj da te to obeshrabri.
U modi su starije igre. Ako imaš volje igraj i snimaj nešto što se dugo nije imalo prilike vidjeti.
Nedavno sam gledao jednog youtubera sa gameplayom Parasite Eve 2 i baš me lijepo podsjetio na lijepe dane. Sa guštom sam to pratio u više epizoda.
Skupio je nešto više od 1000 gledatelja uživo a mogao si mu nabacit i komentare i pomagat mu u prelasku igre.
Čovjek igra i snima pretežno horor igre a zbog toga je mene YT i upecao sa njegovim mamcem.
Ne moraš baš bit aktualan sa najnovijim igrama jer to se ionak gleda reda radi nakratko da dobiš uvid u igru i ako ti se svidi ideš ju nabavit i sam igrat a poslije kad je i sam prelaziš pa pogledaš neki dio koji ti je teži za napredak.
Spomenuo si Mudju i Kofsa. Mudja se po mojem sudu pokvario sa svojim sadržajem i promjenio total, Njegov čale sa svojom radionicom će ga jednom preteći u gledanosti
Ne gledam ga više jer mi dosadio sa glupostima i kerefekima koje ubacuje, na Mudju mislim a Marko je ostal isti sa svojim forama i sadržajem i dobar mi YT. Povremeno ga pogledam za neke igre koje me zanimaju.
To su ionako youtuberi koji imaju svoj vijek trajanja kod pojedinca tj. nas gledatelja.
HCL je profi kanal i van je kategorije. Oni su tu više radi recenzija informiranja gamera i ponekog prikazivanja gameplaya u epizodama. Iz tog razloga je Igor pokrenuo vlastiti kanal da može snimat koliko i što želi. Eto to je to.