www.youtube.com/c/Raptileosgaming

Pozz ekipa !

Na Raptileos Gaming kanalu možete pogledati moje gameplay komentare, pregled igara za Playstation Plus tekuci mj,pregled igara za PS+ Premium i extra pakete, video osvrte na nove igre, retro kutak, unboxing , serijale i live stream.

Trenutno snimam serijal iz igre The Quarry,za koju sam radio i video osvrt, te tražim skrivene dragulje u premium i extra paketu !

Sve što igram i snimam je na PlayStationu 5 a svaki video na YouTube ide u 4k i 60fps-a.

Sve što vidite na kanalu radim sam, od slika do montaže videa.. malo Photoshop, malo sonyvegas, malo share factory itd...

I da, nisam otvorio kanal da bi glumio HCL kao što sam već dobio par komentara.. HCL ekipu pratim jako jako dugo i respect ekipi.. ja ovo više radim iz nekog hobija a ne radi zarade i sl.( za sada jel ) Normalno ako krene neka zarada da će biti i više motiva za rad 😃

Uživam u gamingu i volim snimit neki gameplay komentar 😁

Ako ti se sviđa kanal i moj rad ostavi subscribe i normalno komentari i likeovi su dobrodošli ❤️🎮

Peace 😁🤗

Flipper hvala 🙂 koristio sam ovaj sa pulsica a onda uzeo hyperx quadcast 😃 ima na kanalu mali unboxing i test tog mikrofona 😃

Nova epizoda iz the Quarrya je na kanalu 😃 peace !

Mojih top 5 igara koje očekujem i planiram zaigrati u ovoj godini 🙂

Novi The Quarry ep7 thumbnail ! Nakon nekoliko sati dumanja i rada u photoshopu napokon gotov novi thumbnail ! Naravno spremio PSD file pa od sad svaki video dolazi sa ovako brutalnim thumbnailooom

🙂
😃
1 / 2
Meni je vrh i zadovoljan sam ali me zanima i vaše mišljenjeeeeee !! Hvala Peace !

Dok se novi video uploada na kanal malo photoshopa 🙂

MediEvil 🔥🕹️
Teška nostalgija 🕹️
Pregled igara za Playstation Plus Extra i premium korisnike 🎮😁

Nova epizoda iz serijala The Quarry je live ! 🙂

Laura i Max iz prologa se vratili ?! 😃

Ostavi like i subscribe !! )

Jedan Wallpaper od mene za sve ljubitelje Horizon serijala i Aloy 🙂

Sviđa mi se rad u PS-u. A i videi su ti dosta dobri, samo tako nastavi 👍

Fenix hvala ti

🙂
    😃
    😃
    1 / 3
    ovakve komentare volim a ne samo pljuvanje po nama malima koji radimo sami i pokušavamo se probit malo svaki dan neke usporedbe sa HCLom ili pljuvanje kako je to uzaludno bačeno vrijeme i slično…

stvarno thx na komentaru ! A u photoshopu radim vec par godina iako nisam sad jedno vrijeme i evo odkako je kanala vratio se i u photoshop pa malo po malo napravim neku sliku za instagram a ovo ostalo je sve za kanal od thumbnailova avatara bannera itd 😃

Pregled igara za Playstation + Kolovoz ! 🙂

Nemoj se brinuti oko komentara, radi to sto zelis i volis. Mi mali kanalđije radimo i previse 😉

6 dana kasnije

Dobro jutro 🔥😃

Kraj se bliži 🕹️🎬

Ako nisi do sad ostavi subscribe 🎮🎙️