Concordia990 Dinamo - Lokomotiva 1 Osijek - Gorica x Ć ibenik - Rijeka 2:2 (najvise golova) VaraĆŸdin - Slaven Belupo x Istra - Hajduk 2
Deniboy5 Dinamo-Lokomotiva 4:1 najvise golova Osijek-Gorica 1 Ć ibenik-Rijeka 2 VaraĆŸdin-Slaven Belupo X Istra 1961- Hajduk 2
Don_Brajcic Dinamo - Lokomotiva, 1 Osijek - Gorica, 1 Ć ibenik - Rijeka, 1:2 VaraĆŸdin - Slaven Belupo, 1 - najviĆĄe golova Istra 1961 - Hajduk, 2
eraserhead Dinamo - Lokomotiva, 1 Osijek - Gorica, X Ć ibenik - Rijeka, 1:2 VaraĆŸdin - Slaven Belupo, 2:2 - najviĆĄe golova Istra 1961 - Hajduk, 2
Autobot Dinamo - Lokomotiva 1 Osijek - Gorica 1 Ć ibenik - Rijeka 2 VaraĆŸdin - Slaven Belupo 2 Istra - Hajduk 2 (najviĆĄe golova)
Fenix Tablica nakon prvog kola. @ThomasAAnderson i @Autobot đ A bogami pljesak zasluĆŸuju i @Brijac @Nexus @Prika, @raptileos , ovo je poseban poduhvat i za vas Äemo smislit joĆĄ jedan trofej
Prika dobro jeâŠja samo -1,vidi ovih ispod mene,pa to je katastrofa,sve sami znalci. ja igrao sve utakmice X,a ono dogodilo se kolo ja mislim prvi put u povijesti bez nerijesenog rezultata
Flipper Äekaj, Prika u minusu zavrĆĄio? ZnaÄi iduÄe kolo Äekam Prikine prognoze i samo suprotno. đ
zontra Ja bih trebao imati 8 bodova, a ne 9. Niste mi oduzeli bod jer sam stavio toÄan rezultat na utakmicu VaraĆŸdin - Slaven (1:0), a bilo je upravo suprotno.
Torla Fenix ako smo nekoga zakinuli Zontru ste "zakinuli" ⊠Al Äovjek je poĆĄtenjaÄina, pa vam je rekao NE MOĆœE