Odličan članak. Bila je ovo dobra gaming godina.

Vrhunski pregled, svaka cast!

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Odlicno. Uzitak za citanje.

Sve je dobro do suma summarum.

U prvom redu tako nešto očekujemo od Sonyja u narednom vremenu. Bloodborne je vrhunska ekskluziva, ali osim nje, i nismo vidjeli hit koji je dočekan s istim entuzijazmom i naklonosti kritike kao spomenuti uradak FromSoftwarea.
Mora li biti nekakav? Ne kužim ovo uopće.

Microsoft se, s druge strane, može pohvaliti s novim nastavcima Haloa i Forze Motorsport, kao i vremenskom ekskluzivom za Rise of the Tomb Raider,
Osim Haloa, Forza i Tomb Raider su dočekani sa nikakvim entuzijazmom.

Ma ko je to pisao? Malo bi, pa malo nebi, a? Zbilja mlako napisano, a autor izostavio barem 10-ak ekskluziva za Sony. Al eto, nisu te igre dočekane sa entuzijazmom, pa nisu vredne spomena.

Ovo je jedno viđenje s kojim se nemoraš slagati. Nigdje ne piše da ostale eksluzive nisu dobre, već samo da nisu odjeknule među publikom poput Bloodbornea. Bloodborne je odlično prihvaćen i bio je u mnogim nominacijama za goty. S druge strane MS je puno više radio i nikakav entuzijazam nije potreban niti usporedba koju navodiš. Pročitaj malo bolje tekst, pa ćeš vidjet poantu. Vrlo je nezahvalno ovako izvući iz konteksta i postavit pitanje zbog čega je tako. Teško je uopće dato i odgovor na tvoje pitanje, jer nedostaje ostatak teksta. Da skratim jedino je Bloodborne bio istinski hit na PS4, a i jedni i drugi su podbacili ove godine. MS je kvanitativno napravio više i zbog toga početak "s druge strane MS se može pohvaliti..". Nikakva usporedba nije bila inicirana, već se samo konstatira što je izdano.

Ovo je jedno viđenje s kojim se nemoraš slagati. Nigdje ne piše da ostale eksluzive nisu dobre, već samo da nisu odjeknule među publikom poput Bloodbornea. Bloodborne je odlično prihvaćen i bio je u mnogim nominacijama za goty. S druge strane MS je puno više radio i nikakav entuzijazam nije potreban niti usporedba koju navodiš. Pročitaj malo bolje tekst, pa ćeš vidjet poantu. Vrlo je nezahvalno ovako izvući iz konteksta i postavit pitanje zbog čega je tako. Teško je uopće dato i odgovor na tvoje pitanje, jer nedostaje ostatak teksta. Da skratim jedino je Bloodborne bio istinski hit na PS4, a i jedni i drugi su podbacili ove godine. MS je kvanitativno napravio više i zbog toga početak "s druge strane MS se može pohvaliti..". Nikakva usporedba nije bila inicirana, već se samo konstatira što je izdano.
Ovo apsolutno nije točno.

Ako gledamo velike hitove, onda je. A to je poanta teksta.
Da je tekst kvantitativne prirode onda PC dere obje konzole.

Ako gledamo velike hitove, onda je. A to je poanta teksta.
Da je tekst kvantitativne prirode onda PC dere obje konzole.
Opet nije točno.

Odakle vam više volja za pisanjem i raspravljanjem?

Search your feelings...
Ajd ti meni objasni šta znači hit? Da je igra hit, mora biti prihvaćena kod kritike i ono, najbitnije, mora se prodati dobro, i to pogotovo ako su "mainstream" žanrovi. ALI "best lineup in Xbox history" nije hit. MS nikako kvanitativno nije napravio više naslova od Sonya nikako.

Sta mu uopce odgovarate? Lik je zatucan
Baš me zanima da li bi ti Chono 7 spičio opomenu? Verovatno ne. Znam što sam rekao i to s pravom. Ja zatucan, a krivo je nešto napisano u članku. Lepo, nema šta.

Rekoh, jedino je Bloodborne hit eksluziva na PS4. Naravno nemoras se slagati s time. Oprosti, dalje moras sam, odoh slaviti novu godinu. Sve najbolje!

Rekoh, jedino je Bloodborne hit eksluziva na PS4. Naravno nemoras se slagati s time. Oprosti, dalje moras sam, odoh slaviti novu godinu. Sve najbolje!
Dobro, onda jedino je Halo 5 hit na Xboneu, Forza 6 i ROTR nisu. Sad ti je valjda jasno.

Search your feelings...

Pa npr. Order je superiorniji Halo-u 5... I duzinom single kampanje i tehnikalijama i zvukom i AI-em i pricom... A uz to je tek prva velika igra tog studija, pri tom je i novi IP, a ne peti nastavak.

Ali da, svi se sjecamo koliko enormna energija je ulozena u njegovo sasjecanje, kao i da je jednaka ulozena u ignoriranje istih ili gorih nedostataka u npr. H5... No, svima je jasno da je to prirodno nakon bezglavog i besramnog pljuvanja SonyPony ekipe s Neogafa jos i prije nego su konzole uopce izasle, pa se MS vec tada pripremio i za drukciji tip natjecanja i plasiranja javnih misljenja.

Al nevjerojatno je, Masteru, kako tebe pikne tak nešto :)

Što imaš od toga?

Btw, godina koja je ponudila REmake, Bloodborne, Order i Witchera. Što će mi više... :)

Al nevjerojatno je, Masteru, kako tebe pikne tak nešto :)

Što imaš od toga?
Imam pravo se bunit ako nešto ne valja. Al eto, ja zatucan ak nešto je krivo u članku napisano.