• Gaming Vijesti
  • Developer The Last of Us remakea tvrdi da se ne radi o pokušaju izvlačenja lagane love

Mislim da je vrijednost relativan pojam. Nešto vrijedi onoliko koliko je drugi voljan dati za to.

Ja ću uvijek smatrati da iPhone ne vrijedi tih novaca koje traži. S druge strane, preorder za ovo je pao praktički odma.

bosscorelli Mogu oni pokazat sto god zele, ali igra koja postoji ne vrijedi punu cijenu jer sve postoji, ne rade nista iz nule. Cak i da rade, imaju blueprint i samim tim po meni nema smisla uzimat punu cijenu. Jos na to sve ni ta igra mi nije remek-djelo da skidam majcu i diram bradavice kao neki

bosscorelli

Ovo što je foggy napisao, toliko toga imaju gotovog i ne moraju trošiti resurse da ih igra jednostavno ne može koštati toliko da ju naplaćuju 80€.

foggy Mislim da je to najbitnije. Da, ovo je više od remastera, no ujedno je igra koja će prema svemu sudeći biti 1:1 remake po pitanju sadržaja. Već je 80€ samo po sebi previše za igre, a da ne govorim da se jako puno prozivanja moglo izbjeći da su postojećim vlasnicima ponudili remake po 50% cijene. Lako se definira da tko ima igru do dana najave remakea ima i pravo na popust.

Fico Već je 80€ samo po sebi previše za igre

Meni je apsolutno logično da cijena igara ide gore. Dal' mi je drago? Ne, nije. Nije mi bilo drago ni da cijena stanova ide gore za 150%. Nije mi drago ni da je štrudla na Sljemenu otišla s 12 na 20kn. Nije mi drago ni da pizza sad košta 60kn minimalno. Nije mi drago da benzin košta tolko kolko košta.

A dal' je onda logično i da igra otiđe 12% gore? Je.

A to dal' su nam igre neophodne, nisu. To je luksuz i skup hobby i gotovo. Da, obožavamo ga svi ovdje, ali realno, ako moramo birat između pelena i hrane za klinca ili igre, znamo kaj ćemo odabrat. (igre Ha-Ha-Ha)

Gaming industrija svake godine raste sve više i više, sve je više i više prodanih primjeraka i čak sa 60€ cijenom gaming poglavari budu u finom suficitu. 80€ za igru nema veze sa ičim drugim nego sa čistom pohlepom, i tko god takvo što podržava zaslužuje i platiti tu cijenu.

Tzereen

Pobogu pričamo o remake-u. Da se radi o TLoU 3 ne bi riječ rekao. Kako je TLoU 2 mogao koštati 60€, a rađen je od nule, a remake ovoga košta 80€, a praktički su sve imali.

Fico Rekli su već na najavi da nisu snimali dodatni voice acting. Znači priča je napisana, glumci su odradili svoje, modieli likova i lokacija već postoje. Čak i da uzmu sve mehanike iz dvojke i to je sadržaj koji već imaju i samo ga treba prilagodit, odnosno nije razvoj od nule. Nema nikakvog smisla da je ovo igra po punoj cijeni, pogotovo ne po većoj cijeni od originalnog izdanja bez obzira da li ju kupuje vlasnik postojeće igre ili ne.

Tzereen Ti ces bit the last of us koji ce ovo platit po punoj cijeni smekeru

foggy ja sam nagovorio Druckmanna da dofura Firefly verziju u Europu. Tak da ću dobit od njega primjerak za retzenziju.

Ma dižu mi tlak. Igra treba izaći za dva mj. i još nisu pokazali game play.

A nego šta će reći drugo?? imas ju za ps3, ps4 i još jedna verzija sad, pa koliko god je dobra bila ne znam šta mogu napraviti u ovom remejku da bi dao 80 eura dodatno, kad bude 20 lako ga nadodati a i onda dobro razmisliti o tome. Tri iste verzije igre s ljepšom grafikom, efektima i enginom ako bude da ne nabrajam sve kroz ovih nekoliko godina.

Ako bude Firefly edicija u EU, postoji mogućnost da ću pokleknut..

Niti slučajno.80€,reći puta dat lovu za istu igru.

Noćenje u apartmanu je €80. Bolje kupit igricu.

lp