Fenix Koji je po tebi najmanje zao diktator 20. i 21. stoljeća? Zašto Hajduk? Osim TLoU2, koja ti je iduća igra bila najveće razočaranje? Tzereen najmanje 80
Flipper Zašto nadimak Brijač? Jesi li hardcore gamer ili kežualac? Što te inače čini sretnim u svakodnevnom životu?
Kikiller Ajde Za kojom igrom žališ što nisi nikad odigrao i nikad se nećeš pomirit s tim da je nisi odigrao i odigrat ćeš je jednom prije smrti kad -tad?
Prika 32.da se dogodi smak svijeta i da ostanete samo ti i Anka Mrak Taritaš zivi…i o vama ovisi opstanak ljudske vrste…sto bi ti napravio?
Tzereen zašto je Peugeot najbolja marka automobila? kojeg bi bananog člana vratio na forum i zašto? trebaju li žene nositi hlače?
TITANXIS Sad ste zbilja od ovog napravili sprdačinu. Tolika pitanja, pa krše se pravila a Brijac komotno može ne odgovoriti na njih!
sanzo 34,5. Smeta li ti vise krsenje pravila u ovom topicu ili TITANXISovo prigovaranje na krsenje pravila?
Brijac Titanxis nikad nije odgovorio na moje pitanje koje sam mu postavio (koliko ima godina) pa mislim da se nema što javljati i spominjati pravila 😛