Bitan je kontekst.
Oni su uoči nestanka svijeta, Max nepokretna, Hopper se konta hoće li El popušiti ili ne (doslovno koju epizodu prije se bio spreman ubit), Dustin doživio emocionalni krah i sad bi kao to trebala biti najbitnija stvar prije polaska.
Opet kažem, nije problem njegova izjava, nego način kako su pisci to napravili mi je bilo katastrofa. Da ne spominjem nakon toga kao sad Nancy bi trebala biti sharpshooter bolji od najboljih USA vojnika, stone cold killer, oni bi trebali one vojnike vrtiti oko malog prsta, El ima više kemije s cipelom nego s Mikeom ovu sezonu… Nezz, eto vi meni recite, change my mind.
Meni je to toliko rushed bilo napravljeno da mi nikako nije leglo. A sezona 4 mi je bila jedna od najboljih stvari koje sam gledao unazad par godina. Čak mi je ova sezona stvarno ok u globalu (highlight mi je bila epizoda od Frank Darabonta kada Will se obrati Max kroz Vecnu), mogu zanemariti neke rupe u priči, ali stvarno mi je ova scena bila totalni promašaj.
Opet, imaju vremena kroz zadnja 2h da isprave stvar, dobar kraj može popraviti mnogo toga, ali da sam skeptičan, jesam. Fakat mi je stalo do ove serije, gledam je od kad je izišla i ogroman sam fan i nadam se (meni lično, ponavljam) da će kraj me izuti iz cipela.