foggy Vrh, iako to imam i prešao sam, totalni vrh ponude i nadam se da će ga svi odigrati. Najbolji Crash ikad napravljen.
Brijac Man of Medan sjećam se da je valjda tjedan dana nakon izlaska bio na skoro 50% akciji na store-u što mi nikako nije bilo jasno, ali kako zbog toga razumijem da je došao na plus. Žena i ja smo ga odigrali zajedno i bio je dobar, ali ne kao Until Dawn.
Tuhy Obje igre nemam i obje su dovoljno dobre da se odigraju. Za ovaj mjesec im nemam kaj prigovarat, ić će obje u library.
darkfenix Ja se ponekad pomolim da MS posto posjeduju Ninja Theory sad, sklope neki deal sa Capcomom, da naprave DMC2 za XSX ekskluzivno, kao neki alternativni univerzum, paralelno sa ovim normalnim DMCem da ide,jel...Day 1 kupovina za mene, majke mi!!
doctorfreak Najbolji mjesec u zadnjih godinu dana...obje sam htio kupiti...a crash drži cijenu konstantno...
biver Dobra ponuda. Nije bas za mene osim Medana, ali eto ko voli... Bojim se pomislit kakav je Arcageddon ako ga je radio tim zasluzan za Predatora.
crowizard Nema se sta reci. Iako sam vec igrao Crash 4 ovo je jebena ponuda. Ova druga moze u library.