Serija/Film - Serija
Datum izlaska - 15.02.2019.
Žanr - akcija/komedija
Trajanje serije - 2019 -
Broj sezona - 3
Broj epizoda - 30
HR titlovi - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt1312171
The Umbrella Academy
Krenula je treća sezona. Jučer. Navodno je jako dobro.
Ova Ritu Arya nije jednostavno fer.
Kak da ja gledam tu seriju kad poslje svake scene s njom moram pauzirat i skoncentrirat se.
Evo, kak je krenuo godišnji, napokon čopio vremena za gledati. Nakon 7 od 10 odgledanih baš sam zadovoljan. Super je sezona.
Ja završio, stvarno je dobra sezona!
- Uređivano
Onu Footloose scenu sam pogledo neograničen broj puta , makar još nisam završil ni drugu sezonu, kamoli počel treću.
Ma i meni je dobra serija, al iz nekog razloga sam stal sa njom.
Vratit ću se pogledat, sigurno.
- Uređivano
Odustao na sredini treće sezone. Prve dvije sam pogledao s guštom, no treća je baš izuzetno dosadna. Dugo nisam od serije baš odustao mid-watch, ali ovo me doslovno ljutilo koliko je bilo bezvezno.
O silom uguranom storylineu s Ellen tj. Elliot Page da ne govorim. Zašto serija mora pratiti tvoje osobne odluke i replicirati ono s čime se boriš u privatnom životu.
Usporedba s Danish Girl je totalno promašena. Nitko ne govori da to ne smije biti tema filma ili serije. Danish Girl je film s tom temom, i nemam problema s tim, dapače solidan je film.
Ovo je guranje subplota u seriju zbog nečije privatne odluke. Druga epizoda je baš bila uništena zbog toga. Mogla se ošišat, i dalje bit Vanya što je i muško ime, i reć sad sam muško, minuta posla i amen. Cijela ova priča: "for how long" bla bla je suluda. Jer znaš da to nije pisano radi priče, i znaš da taj subplot ne bi postojao da je Ellen ostala Ellen.
Jednako bi bio ljut i da ti glumiš u Umbrella Academy lika i da u 3. sezoni su do tad neprikazane i neobjašnjene scene tebe kako se penješ na Sljeme i to postane subplot. Jer eto privatno si to odlučio i važno ti je i to mora bit onda i u seriji.
- Uređivano
blade Cijela ova priča: "for how long" bla bla je suluda
Ja to uopće nisam doživio. Doslovce je bilo 5 minuta kak se odlazi ošišati i to je to. Kasnije u par navrata, više nisam Vanya, već Viktor i nikakve pompe i preseravanja.
Uopće nije bilo naglaska na tome, ne znam kak si to iščitao. Cijela sezona je usporedba dvije različite familije. Kako je jedna naizgled picture perfect familija u biti sto put lošija od ove koja se stalno fajta. Osim toga je najveći naglasak na Diegu i Klausu. Familija, ljubav i self acceptance.
Ali ja bi baš gledao seriju o mom penjanju na Sljeme .
Odgledana i predzadnja epizoda. Fantastična sezona. Baš me skroz obuzela. Idemo na zadnju!!
Viktor priča u cjeloj sezoni je bitna ko političaru stanje nacije za 30 godina.
wooddiebone ni meni fakat nije jasno da ima toliko prigovaranja za to. Baš sam išao gledati Metacritic. Ko da smo gledali dvije različite serije.
- Uređivano
Evo. Pogledao sve. Meni je ova sezona bila skoro pa u rangu zadnje sezone Boysa. Zbilja.