Odigrao. 11h na Standard kaže Steam.
Najveća mana igre je IMO težina koja je za mene bila nepostojeća, prošao sam igru bez da sam poginuo (??!!)
Mislim da combat dode na novi nivo kad se igra na lunatic no stvarno nemam volje jos jednom prolazit igru pored svega u backlogu i frontlogu lol.
Ostalo mi se prakticki sve dopalo.
Napucavanje je mesnato, hacking nije bio naporan ni u jednom momentu i stvarno se prezabavne kombinacije u gameplayu moge slozit sa razlicitim nodovima. Baš jako unique gameplay loop.
Priča je okej sa predvidljivim krajem ali ono sto je njen najveci higlight je ta dinamika izmedu 2 glavna lika - to mi je vrhunski napravljeno, od dijaloga do gestikulacija njihov odnos mi je bas nekako prirodan i ljudski a mala je jedna od najboljih napisanih klinaca koji te prate kroz igru - 0 napora kak to zna biti.
Level design i OST su PS3/360 era u najboljem mogućem smislu, linearno no opet ne toliko da ideš samo pravo kak bi se reklo.
Mogli su još malo produbiti gameplay sa nekim meleeom ili parry mehanikom al to su samo moje puste želje.
Od mene 8.5 i velika preporuka za odigrat. Trebaju nam novi IP-evi a ovaj je napravljen vrhunski.