Arcer Definitivno ću je proći 😃 Istina samo jednom ali po svemu mi se čini dobar komad za ubiti jedno vruće popodne
Garrus_V Nisam neki fan horora ali Until Dawn mi je bas super legao, odigrao sam i Man of Medan koji mi je bio solidan ali pomalo jeftin nakon Until Dawna. Opcenito mi nije jasno taj Dark Pictures Anthology, nekako mi glupo u startu najaviti serijal od osam igara(ako se ne varam) i onda vec nakon prvog djela nikog nije briga zato mi je drago da su napravili ovako potpuno standalone igru. Zaintrigiran sam i svakako imam namjeru odigrati The Quarry (kao i Little Hope i House of Ashes) ali treba dobro pasti cijena.
master_x Garrus_V The Quarry nije dio te quadrilogije već zasebna igra,ali puno slabija od Until Dawna.Bez nekog utjecaja na odluke i bez vremenskih ograničenja.
Garrus_V master_x da da, to sam i napisao, ma bit ce to meni ok jer i Man of Medan mi uopce nije bio los a ovu igru puno vise hvale. Spominjao sam Dark Pictures Anthology jer imam i njega jos u planu dovrsiti samo je pitanje sta ce mi prije doci u ruke.