Warhammer 40,000: Space Marine 2
Ako netko treba ost adekvatan igri
Platina bas vrhunski izgleda.
Preporuka za igru, kampanja je malo kraca, ali tu je multi koji je pravi old school pvp bez puno pizdarija, iako bi im dobro dosla jos koja mapa, pve misije su isto top, na najtezem vrlo brzo kazne svaku gresku i gust je isprobavat razne buildove s kojima razvalis nesto sta te istamburalo prije.
bacio sam oko na stari video od TBa otvorio komentare i stisnulo me.
Kupit ću definitivno kad tad. Nema smisla uzimati sad jer imam previše u BL-u
Jesi uživao u kampanji?
resident_evil ne znam, vec sam ju zaboravija.
Nije mi nista bilo da je wow, samo ok. Dosta je kratka, prosa sam je u jedno popodne/vecer, falilo je jos dva tri chaptera i mogli su ih komodno ubacit s obzirom na kraj.
Šteta jer mene u ovoj igri ne zanima mp samo sp.
Baš me zanima koliko će im sad trebati za treći dio
Blitz a gle bolje kraća kampanja koja valja umjesto nekog sranja koje traje duže. Bit će vjv updejtova i ekspanzija.
Trailer za nadolazeći sadržaj. Dost toga će bit free i svaka im čast.
Kupio igru neki dan (još uvijek ne mogu prežalit Gold Edition, al jbga), dođe sutra - preksutra. Rokam kad dođe Pro.
- Uređivano
prayer joj da barem ima 2 ili 3 xla
Ako nađem kupim ti i pošaljem
prayer Ako nađem kupim ti i pošaljem
Pokrenuo danas igru na Pro. Bio je neki update ali nije za Pro.
Vidim da je na 30fps reza od 1080p do 1440p a na 60 fps reza 720 - 1080 dinamicno.
Logika nalaze da bi reza na Pro trebala biti u visoj vrijednosti 30@1440 i 60@1080.
Sama igra djeluje ok ali ni blizu Girsima.
Zaboravio sam napraviti koji skrin
Evo stize PRO patch i jos par stvari uskoro
- Uređivano
Jel igra solo mode ili ima party membere tipa Gears of War?
- Uređivano
Legendary_Hero ima kao Gearsi, moze i online. Gearsi su squad a ovdje za sad vidim trio.
- Uređivano
Ma dobro, glavno da nije solo mode. Nekako u zadnje vrijeme third person shootere sve više preferiram s npc-evima pa mi odmah na pamet padnu Gears of War, Binary Domain pa čak i Killzone 1 iako FPS, ali imao je odličan supporting team.
- Uređivano
Tek sam sad skužio da si to ti solidmerlin sa GamePlay foruma. Welcome back
- Uređivano
Gearsi bez zaklona.
Odigrano na Pro patchu, fina rezolucija a fps negdje pada u animacijama i tranzicijama par puta. U borbi nisam primjetio padove. Borba je jako dobra samo je igra jednolicna. Kosa i lica marinaca su slabo urađeni.
Lokacije su lijepe a art dobar. Prica je onako slaba, gledao sam kroz ekran. Futuristicka igra sa srednjovjekovnom naracijom. Nedostaje animacija, koji filmski kadar i zanimljivih licnosti. Sve mi je to nekako ravna crta.
Solidna Igra za ubiti 13h. Ocjena 7/10
Ovaj carbot me uvijek nasmije
- Uređivano
Torgue ono kad turbo nerdy shit kao warhammer di imas likove tipa Corvus Corax I Inquisitor Obiwan Sherlock Clousseau.
su mainstream
Ferrus Manus, literally translate to Iron Hands
Iron Hands with iron hands who lead the Iron Hands who all get iron hands to honor Iron Hand's iron hands
Ima se šta raditi!