U predzadnjoj kategoriji naša zajednica je odabrala najboljeg developera.
FFA Awards 2015 | Najbolji developer
Zasto je proglasen pobjednik u tako napetoj kategoriji, a ima jos 2 dana za glasovanje??
Nema. Svaku sluzbenu kategoriju do sada smo zakljucavali prije isteka ankete samo sto si tek sad primjetio. Isla je nagrada po danu (kao sto mozes procitati u glavnoj temi), a uvijek smo ranije zakljucavali rucno po potrebi.
Ma primjetio sam ja odmah, ali sad sam odlucio pitati zasto. Mislim nije mi jasno zasto se mora dnevno objavljivat pobjednik, nece nitko umrijeti ako jedan dan ne bude odlucena jedna kategorija. Sad imam dojam da sam odlucio pobjednika jer sam igrao eci-peci-pec izmedju prva 3
Haha zato sad pazljivo biraj goty i predlozi ako nema tvoje igre.
Zato da citatelji mogu ocekivati svaki dan kategoriju kako bi zanimljivo bilo. Zato ima uvijek vise vremena da mozemo zakljucat tocno prije objave.
Ne mogu se pomiriti sa ovakvim rezultatom...KojimaPro je uistinu zaslužio ovu nagradu jer je čovjek morao izbaciti igru na 5 platformi i na svakoj je uspio maksimalno.
Šteta...
Meni je zao jedino jer smo dobili samo jedno konkretno misljenje zasto je to bas From Software, a taj dev je odnio titulu... Dok je za Kojimu bilo puno vise obrazlozenja.