stitrek
Nije možda tema što ću navest u sljedećem i ok je to sve šta veliš ali i u gaming se uvukel kapitalizam i materijalizam tak da bu teško iskorjenit u svim većim izdavačima i nazovi "matičnim uredima" devova jer oni tjeraju devove kroz ugovore da pumpaju dodatke na kojima će pa svi dodatno zaradit, niko ne odbija dodatnu zaradu. Čast izuzecima koji žele zadržat suverenost i ne ulaze u veće kompanije i njima birokratski robovat.
Nebitno jel igra ispeglana ili nije ali ako se vidi mogućnost dodatne zarade tada će je stavit kao opciju.
Fast travel za sada osobno vidim još uvijek kao luksuz a luksuze plačam ali to je do mene. Nisam ga baš previše koristio u prijašnjim igrama kao free opciju ali opet si je morao nekako zaradit kroz igru. To fast travelanje osobno bilo mi kao šta ja znam, varanje i tako nešto.
Ići svaki put od točke A pa do točke B da bi napravio nešto na B jer mi to nešto treba za A i nazad me čak i zabavljalo, sve je to igra i zabava. Ako nemaš vremena i želiš što više igara u svom životu odradit reda radi onda gaming nije hobi za tebe, ne mislim ne tebe već općenito. U igrama se uživa baš kao što klinaci uživaju ili ispijanju kave nakon ručka, što dulje i više pa si repetiraš još jednu.
Mi kao ljudi smo navikli i na instant stvari i uzimamo sve to skupa zdravo za gotovo.
Kako se uvodi kompletna digitalizacija gaminga tada će se uvesti svi luksuzniji dodaci a kasnije i oni koji će ti trebat da možeš skončat neku igru. Sami smo si krivi jer malo pomalo ulazimo u taj labirint. Nažalost je to tako jer nas uče od malih nogu na instant i instant ćemo morat plaćati.
Sad je na nama hoćemo ili nećemo, (ne želimo) biti dio te priče.
Šta se tiče teh. dijela igre, tu ne želim ništa reći ali ako je igra dokazano sa manama i to zbilja povećim kojima svjedoće baš mnogobrojni igrači i to neovisni ja je ne bih nit kupovao da bih posle gunđal. Ta igra sigurno neće u moju butigu ako je ne bi u međuvremenu poboljšali.
Ocjene i te spike su dio iste zabave, folklor koji ne bi trebal bitno utjecat na potencijalne igrače.
A respekt koji bi trebali povratit kreatori igre i cijela družina oko iste ali prije svega moramo sami sebe počet respektirati da ne bi radili više bedaka od nas i kravicu muzaru. To je globalni problem.