Developer: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Žanr: Action role-playing
Platforme: PS5
Datum izlaska: zima 2023.

Nastavak FFVII Remake Part 1

I potvrdili su da će biti tri epizode.

Ukoliko ovo bude kasnilo iz nekog razloga, onda će to biti zbog prelaska na Unreal 5.

Taman do penzije izađu svi nastavci FF VII.

Treći dio valjda negdje 2027. dočekamo, ali ok, već sam mislio da su digli ruke. Valjda poživim toliko da mogu reći kako sam odigrao čitav FF7R.

Jel itko kuzi sta ce ovaj part 2 kakti bit? Ne vidim tu poveznice iz originala, jel oni misle svoj part 2 napravit i zavrsit ga s tom Final Battle epizodom koju su spominjali? Napravili su cuspajz od igre, vise se ne zna tko pije tko placa

foggy Po traileru cloud komentira da je aeiris živa, a da se on sjeća da bi trebala umrijet i zack donese polumrtvog clouda do midgara koji je tek u izgradnji umjesto do vojske koja ih čeka. Mislim da ne trebaš očekivat ni sličnu priču.

foggy

Nomura je izjavio da će ovaj dio biti odličan za nove igrače koji bi poslužio kao ulazak u serijal

foggy Ali meni se cak i svidja kako prica ide u drugom smjeru, zadrzavajuci osnovne elemente iz originala....a original imas, mozes igrat kad hoces i nitko ga ti ne moze uzet i izbrisat iz sjecanja donajposlje.

darkfenix Ali kad su najavljivali remake je očekivanje bilo da ćemo imat original samo u ps4/ps5 grafici. Tako su reklamirali igru, a dobili smo sasvim nešto drugo. Ok je i ovo, ali nije to igra koju sam želio.

sanzo

Koliko sam shvatio da oni to vise rade za nove igrače negoli za stare fanove

sanzo Znam, kuzim te...mislim tko ne bi volio da su rekreirali ovaj remejk 1:1 , ali meni se cini i ovo ok, odnosno vidjet cu na kraju kad sve izadje jel ok ili ne.

darkfenix Ja imam apsolutno 0 povjerenja u Nomurinu sposobnost da ispriča dobru priču, ali odigrat će se pa nek me slobodno iznenadi.