Giphy - mr bean sexy dance GIF

Evo ja se vec priviknuo na ovu temu

Matador

Nisi, i ja sam tu!

Ne volim dark mode.

Imao neki dan nakratko da vidim kak ostali doživljavaju portal, pa oči me zaboliše od tolike kmice pa sam se brzo vrnul na bright.

Uostalom, stvar je navike.

Pusa svim darkerima 😆.

Oci mi otpadaju

Oci gifovi gore su nekaj najbolje kaj sam vidio u zadnje vrijeme…. skoro su mi šmrklji ispali iz nosa…. Ha-Ha-Ha

@Fenix radi tebe vise nikad necu znati kako san spremio ramstek 🤣🤣🤣🤣

Ovo je previše bijelog, čak i za mene

Nisam ni znao da postoji druga tema osim bijele kako promjeniti na dark?

voltriz trenutno nikako. Do kraja tjedna popravim, pa u meniju profila imaš dan/noć ikonicu

Torgue

To i ja primjetio kod svoje PS1 teme pa gledam koji k sad pa išao da uredim i popravim i opet isto.

Prika

Fenix je raskinul sa Federacijom i pristupio Jedijima u borbi protiv sila tame i black stara!

EDIT: I dalje ne štima sa već postojećim slikovnim datotekama jer klik na njih vodi na imgur koji pak pokaže night mode, crnilo!

@Fenix - vidim da se svim silama trudiš navući me na kocku i klađenje s temama o prognozi rezultata na SP, pa da izgubim dragocjene, mukom i radom teško zarađene dukate. Nećeš, razbojniče!

ajmo..vratite dark temu…..

Na forumu moram kliknut na "ucitaj vise" button , ne scrolla automatski prema starijim temama.

Forum je spor, kao da smo na 64kb dial up analognim modemima 🤔

@Fenix dam ti 6 dukata samo da vratis dark temu, nemrem ovak vise, muti mi se sve vec od ove svijetline

Nisam je maknuo jer sam peder, nego jer imam problema s njom. Vratim je čim stignem.

Fenix Ako imaš problem s crnom temom onda si rasist, a ne peder.

Fenix Nisam je maknuo jer sam peder, nego jer imam problema s njom.

Giphy - deandre jordan wtf GIF

Sorcerer ako ne želiš da se pojavljuje embedano (kao sad), ona omeđi link u editorov link tag

@Fenix

Do sada sam mogao držati ctrl i klik mišem da mi se to što sam kliknuo otvori u novom tabu gore. Sada ne mogu, odmah mi otvara temu koju sam kliknuo.
        Jel to nešto povezano s trenutnom problematikom na forumu?

Ne znam da li se i drugima događa, ali primjetio sam da su mi teme o novim vijestima/recenzijama prvotno prikazane osjenčano/pročitano (iako nisam još kliknuo na njih).

Fenix Ne. Najčešće se događa kad mi forum javi da ima nove teme a ponekad se ispravno pokaže kad refresham.

EDIT: Primjer kako mi to izgleda. Metal Gear je boldan jer ima novih komentara

bosscorelli Na forumu moram kliknut na "ucitaj vise" button , ne scrolla

To bi trebalo bit dobro za naš RAM, Fenix nam štedi resurse.