Fenix
Kaj je to slučajnost sa licencama kad se poklopilo baš sa novim ffa updejtom?
Prije tog su se većina glazbenih videa mogli vidjeti unutar ffa osim ak postavljač videa na yt nije zabranio pregled izvan yt.
Ili je novi update povezan sa novim pravilima koje si morao prihvatit,

TITANXIS problem je u novoj verziji text formatting libraryja kojeg koristim za embedanje. Popravit će se/iskoristit ću neku drugu jer u globalu YT sam po sebi ne nameće takvu zabranu

Embedani videi su popravljeni. Ako vam i dalje pokazuje "not available", refreshajte stranicu

Na kompu kad sam dešava se sljedeće:

Ako uđem u temu, ne vidim više gumb za povratak na forum.

Tzereen CTRL + F5. Nema više naziva NASLOVNA nego je umjesto toga ikonica kućice.

Baš na tome sad radim. Tzereen je li nedostatak strelice u lijevo sporan? Trebao bi se prikazivat, to nisam dirao

Fenix ne, samo sam F5, bez CTRL, pa se nije osvježilo. Sad je ok.

Jedino još stvari oko zvonca ne rade kao prije bez osvježenja, nove obavijesti od drugih i sl.

prayer big feature

Edit:
        ispravio si, nije fora...

prayer feature kojeg još uvijek razrađujem. Feedback je dobrodošao

Ako se Fenix prijavi u Bethesdu, bit će feature. Ha-Ha-Ha

Fenix

Zgodna stvar ali pored svih ostalih menija mislim da je nepotrebno jer zaklanja tekst tema kad se skrola. Na drugu ruku, notifikcije dolje su proradile 🥳

Ne znam ako je moguće promijeniti raspored ovih ikonica na dnu, ili možda napraviti novu sa hyperlinkom na recimo ovaj element što si ubacio.

Pratit ću korištenje. Osobno s tim koristim forum već nekoliko mj i sad ne mogu bez toga, ako budu preuzeli i drugi, ostat će. Uvijek prvo testiram na sebi sve što uvedem.

Općenito kod navigiranja na mobitelu vrijedi pravilo da korisnik kod skrolanja registrira sadržaj u gornjih 80% ekrana, pa zašto na početnoj ne iskoristit donju marginu za navigaciju.

A što se tiče same trake, i ona će postat korisnija.

Ne znam jel već ovo neko prijavil kao grešku a ja sam je maloprije primjetil.
          Skroz sa lijeve strane ispod naredbe "pokreni raspravu" se ne vide više naslovi tema po tagovima.
          Ne znam jel se vidi isto tak na mobilnim uređajima ili e vidi sve ali kod mene je tak.

Hvala, zeznuo sam nešto. Popravim ujutro

Ovo je bas intruzivno, bolje da je na vrhu, ako stignes i dok stignes.

renda ne, i meni je ista a na androidu/chrome sam