danko-b Brijac Katastrofa su cijene i ne padaju, ja sam si uzeo i preporodio se nakon onog sranja zvanog joycon,cak i u krevet furam kontoler jer nemrem igrat na joyconi.
Brijac danko-b Uzeo za 300 kn polovni.. kad se sjetim da sam dualshock 4 kontrolere uzimao po 239 kn nove u dućanu, a za ovo dajem 300 kn za polovan.. ali razlika je nebo i zemlja. Bio sam primoran zadnjih par dana igrati na joyconovima i to je bio živi užas.
danko-b Brijac Super al skupo za polovni... Ja stvarno neznam ko je odobrio Joycone da moze uopce ici u prodaju, toliko narusava igranje..., kaj je najbolje toliko sam ih malo koristio a poceo mi driftat ljevi....
Brijac danko-b A jbg, sve sam pretražio i ispod 350 kn nisam našao, a za ovaj koji sam kupio mi je lik spustio cijenu za 50 kn. Ali ajde, bar je u odličnom stanju.
Prika Ma ja igram na joy conima imam ih cetiri jer budala nisam znao da postoje ovi pro kontroleri...niti jedan ne valja...das 700kn i nakon dva mjeseca me svi jebu...doslovno cu ih jedan dan bacit u smece