Garrus_V ovaj callisto dobro izgleda samo ovaj lik sto igra cini mi se nije nikad kontroler u ruci drzao.
weky Calisto izgleda baš jako dosadno i već viđeno. Prošlo je 15 godina od Dead Spacea, a oni nisu mogli imati novu, svježu ideju. Još plaču za serijalom koji je odavno gotov.
weky CoD kao da nije s ovog svijeta. Generaciju ispred svega. Grafika, zvuk, animacije... nevjerojatno. Wow.
chono Flipper al ono, MOH 2010 ima bolji zvuk od modernog CODa. Kad Mother ili Dusty pricaju, kao da si tamo s operativcima. Ovi tek sad hvataju prikljucak sa tom razinom.
escoban moram reci da su im traileri jako blagi za MW2 , svida mi se sta djeluje malo sporije od MW19
escoban chono Uff MOH2010 SP je bio perverzija najbolja kampanja u fpsu, belly of the beast misija jos mi je u sjecanju
chono escoban da, zao mi je sto nisu nastavili u tom smjeru 🙁 tamo se tocno vidi da je bazirano na pravim misijama i tijeku dogadaja.
Deadwalker Super izgleda COD, al' bokte, to je kao da se igra samo od sebe i ti jedino tu i tamo klikneš neki gumb da se završi animacija lol.