Zaigrao još netko?
Misija 13, početak. Lokacije su stvarno fora, očekivao sam puno manje, ali izgleda da ima 16 misija. Svih 13 je do sada bilo drugačije, nema reciklaže iako je okoliš na sličnu foru.
Stvarno najgora stvar su protivnici, kad nema boss fajt neki onda se fajtate sa istim protivnicima, samo su jači. Otključao sam rage mode, lomim kičme per second, to mi je odlično. Dobio sam još upgrade poneki i sad sve frca. Igra nije lagana kasnije, a imam 2 težine iznad još. Evil run će bit dosta evil, ako krenem na njega (a veseli me iskreno, zanima me koliko taktike moram upotrijebit ponegdje).
Priča i likovi su mi jedna dobra velika 0, mislim da prvenstveno zato što likove ne mogu smislit, fali mi konteksta previše. Ovo je igra koja se bazira od misije do misije i to joj šteti malo za storytelling, iako je tematika super. Humor je jako loš, isforsiran, NPC-evi su teško govno. I onda mi dojam bude nikakav kad gledam animacije, samo čekam da prođu. Sve je na istu foru, krećete iz huba, ulazite u misiju, konstanto sve isto. Mogli su komotno izbacit ikakvu priču i samo nas pustit da idemo ravno i koljemo.