Direkt sam digitalno odmah skinuo PS5 verziju pa ne znam za druge slučaje. S obzirom da igra ima miljon sitnih tehničkih problema nebi me čudilo da su nešto zbrljali i s tim upgradom.
maverick 1080p je i to vjerojatno cisti bez nekih AI djindji koje bi sakrile nedostatke te reze na 4k ekranu, na kojem vjerojatno igras.
XboxOne/OneS: 1080p @ 30fps
XboxOneX: 2160p @ 30fps PS4: 1080p @ 30fps
PS4 Pro: 1080p @ 30fps (with improved graphical quality compared to PS4)
XSS: 1080p @ 30fps
XSX: 2160p @ 30fps (quality) / 1080p @ 60fps (performance)
PS5: 2160p @ 30fps (quality) / 1080p @ 60fps (performance)
Da, igram na performance modu, zato vidim PS3 grafiku izgleda. Btw, jos jedna glupost - na glavnom meniju kada izabareš drugi mode traži te da ponovno bootaš igru (did you tried turning it off and on?). Aj dobro reko.
Nisam spomenuo ni da igra ima audio probleme kada lik priča kroz misiju van animacija - kompresija je kriva, zvuči kao neki audio problem jer sve krči dok slušate razgovore. Nije uvijek, ali skoro uvijek je.
Misija 10 sam, lokacije su mi dobre, tj neke su mi dobre jer su vizaulno zanimljive, ali design samih misija je ravna crta istih patterna. Mislim da će run na većih težinama biti puno bolji jer ću tada igrati NG+ uz sve perkove koje otvaram. To stvarno čini fajt boljim, iako je igra jedna velika reciklaža od početka do kraja kada pričamo o neprijateljima.