Sad kad sam na PS5 platinum dobio moram napisat osvrt ali nemam volje. Igrao sam i na PC-u na izlasku, proletio na story težini par misija i odustao. Na PS5 super što nisam platio pošto je u PS plus pretplati.
Jako je teško odlučiti između 5/10 ili 6/10.
Previše nedostataka, bugova, glitcheva, problema sa save gameom.
Moram sastaviti detaljno. Užas od igre, mehanike su imale dobru ideju ali lošu realizaciju. Igra je u biti kopija svega i svačega. Od Gearsa, Bloodbornea, Dark i Demon Soulsa.
Upgrade i perkovi su dosta besmisleni osim ako ne igraš na story ili normal.
Evil težina je nebalansirana, moja greška što sam prvi prelazak išao na Evil a ne na New Game +.
Igra može biti teška i developer se može hvaliti time ali UVJET mora biti da prelazak dionice ili bossa ovisi isključivo o igračevom znanju, refleksima i vještinama. Znači prelazak mora biti moguće ako ste expert. Može biti 70% skilla 30 % sreće ili random mehanike koje boss izvede.
Ovdje je 20% skilla, 80% sreće ovisi kako se ponašaju i skaču. Desilo mi se 10 puta da se oni kurci koji imaju blood manipulation-teleportation kauboji zalijepe za mene i one shot hitaju. Dok ih ima 3-4 stvar bude zajebana. Lik se zablokira, nebreš ni evade napraviti jer te okruže, lik zašteka. Također je lik prespor za Evil težinu, izmakneš se, skoči druga živina i gotovo.
Htjeli su napraviti God Of War ali nisu oni ta razina. Kratos se izmiče perfektno, sve je balansirano, isprobano, stvar radi ako igrač zna igrati.
Ili Sigrun na Give me God of War težini. Jeste da sam ju tamanio 25 minuta ali uz strpljenje i vještine stvar je moguća.
Ovdje mi je za Brucha trebalo 20 pokušaja i to opet random sreće gdje je peder stvorio one crve koji ga liječe. Par encountera nije pozvao ni minione klasične koji idu nakon što mu uzmeš 15% healtha odnosno nakon kaj se drugi put povuče na uzbrdicu.
Gadan boss u 3 pm.
I slažem se sa postom kolege iznad. Priče fali, animacije uvijek kao prekinute, pokreti likova u CGI cutscenama čudni. Voice acting bez trunke duše ili karaktera. Kao da čitaju linije.
Uzeli su si previše sa tom igrom, kopirali sve i svašta, nabacali svojih mehanika, kreirali nedorečen lore.
Grafika je na PS5 užas, na 60 fps modu frejm pada na 25 često kod velikih sukoba. Rezolucija je samo 1080 u performance modu i mutni ekran. Nikakav upscale ili antialiasing.
Standard za Unreal Engine 4.