• Gaming Vijesti FFA Focus
  • Ovo je sve što ste propustili na lipanjskom State of Playu: RE4 remake, Spider-Man na PC-ju, Horizon za PSVR2…

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo je sve što ste propustili na lipanjskom State of Playu: RE4 remake, Spider-Man na PC-ju, Horizon za PSVR2…

Trebala je ovo biti samo još jedna u nizu State of Play prezentacija, ona tokom koje se dosađujete nadajući se nekom iznenađenju na kraju… Ali srećom, to nije bila. PlayStation je nizao prikaze dobrih igara, a ako ste noćas u pola noći imali pametnijeg posla, za vas smo na jednom mjestu saželi sve najbitnije.

seizure91 i Street Fighte 6, a i FF16 ima potencijala, ako ne bude bio open world govno, sto mene najvise brine.

weky Baš dobar state of play.

Slazem se. cim su barem dvije igre po mojoj mjeri, kod mene je to vec uspjeh. Onaj Calisto, Macke itd nisu za mene, ali ne moze se reci da ne izgleda dobro sve sto je najavljeno.

Zar je moguce da se ni hardcore jrpg fanovima ovo ne svidja,ili ih je sram priznat.. 🤣

Re4 mi je bio izuzetno prosjecna pucacina iz treceg lica koju se nisam mogao natjerat da zavrsim, niti blizu originalnoj trilogiji prema tome ne zanima me ni remake. Callisto izgleda zanimljivo. Horizon jedinicu sam nakon 15-ak sati igranja zbrisao i zaboravio jer mi je bila dosadna, dvojku obiso u sirokom luku prema tome ni ovo me ne zanima. Spiderman sam odigrao, solidna igra, nista vise, prerepetitivna sa taskovima pa postane dosadno. Street fighter me ne zanima. Final fantasy vec da, ali nedavno sam zavrsio xv pa mi je zasad malo dosta. Sve u svemu meni je ovo sve dosta slabo i nezanimljivo.

Znači showcase je obilježio remake stare igre. Uglavnom, to je ono na šta je gaming spao.

Koliko gorcine u nekima od vas ima, strasno nesto...

Ovog ne shvacaj previse ozbiljno, svaki post ista fora 😃
    I nije ni showcase ovo nego obican SoT ali da..

Iskreno ni mene ne uzbuđuje ideja remakea niti malo, bilo Dead Space ili RE4. Ali znam da ću kad tad odigrati obje, jer ionako bi npr. RE4 ponovio u budućnosti pa zašto ne novu verziju. 😃

Ovako ja to vidim. Re4 i the Calisto sigurno.
    Mica maca sigurno,Eternights sigurno.
    SF 5 - dok ne vidim pravi gameplay i igru na grdom popustu ništa.
    E sad FF16, danas treći put vrtim trailer i svaki put mi je čudniji. Na momente mi djeluje ok, na momente kao ono japanski musou igre, malo kao dmc. Gledam kao se bore Kaiju borbe. Nije mi jasan uopce, dapace bolje sam sad zbunjen. Jednino je grafika dobra. Borbe Espera ( summona, titana itd) ?. Ne znam, nisam vidio nigdje tima, izgleda da se boris sam. Ovo će do 6 mjeseca izgledati drugačije. Sad je ne znam što. Definitivno mi je mega upitnik.

4 dana kasnije
    FFA je promijenio naslov Ovo je sve što ste propustili na lipanjskom State of Playu: RE4 remake, Spider-Man na PC-ju, Horizon za PSVR2….