Mene iskreno iznenadjuje manjak zainteresiranosti kako ovdje na forumu, tako i na netu za VR, jednostavno ne kuzim sto je glavni razlog tome. Ovaj Horizon izgleda graficki kao Horizon 2, i to u VR..fukin mindblow, i da prakticki skoro nitko ne baci niti jedan komentar osim da "oke" izgleda..wtf?! Hrpa vas se zali kako nema sta za igrat, cangrizavi ste i govorite kako je u "jadnom" stanju igraca industrija, a ja bi rekao da nikad bolja nije bila...platinasto doba gaminga za mene! Ljudi moji to vam je zato sto ne dajete sansu drugim stvarima, drugim zanrovima, kao ovome VRu..ne izlazite iz zone komfora. Eto vam jedan primjer od neki dan...frend nije skoro 2god. nista igra igrao, dojadilo mu, nista mu nije pasalo, totalno zasicenje(medju zadnjima mu je onaj Cyberpunk bio), i ja ga pozvao da proba VR kod mene. Covjek nije prestao govorit tokom tog sata igranja kako mu je fenomenalno i kako je to nesto novo sto nikad nije dozivio, osmijeh, cudjenje i zadovoljstvo mu sa lica nisu silazili tokom cijele sesije..guess what, vratilo ga gejmingu i planira kupit uskoro PS5 i PsVR2 kad izadje! Isprike na rantu, ali bas mi je zao sto vise ljudi ne cijeni ovo sto imamo danas i sto dolazi...😔