Dying Light :

The Order : 1886

Project Cars

The Witcher 3 : Wild Hunt

Batman : Arkham Knight

Everybody's Gone to the Rapture

Until Dawn

Metal Gear Solid V : The Phantom Pain

Forza Motorsport 6

Rise Of The Tomb Raider

Need For Speed

Star Wars : Battlefront

Just Cause 3

Glasal sam za Order 1886 jer jednostavno nisam jos tak nekaj videl,vizualno najimpresivnija igra koju su mije oci vidle,a vidle su svasta
Svaka cast ostalim prekrasnim igrama,ali Order je u mojoj biljeznici pobjednik bez premca.

Moj glas za Until Dawn. Prva igra koja je napokon realisticno napravila zube likovima.
The Order takodjer lijepo izgleda, ali ne mogu dati glas za to smece od igre.

U izboru su mozda mogli biti i neke igre koje se ne oslanjaju nuzno na realnost u grafickom prikazu, ali su i dalje vizualno impresivne.

Moj glas za The Order. :

Briljantni detalji, najbolje dosad modelirani likovi općenito.

U izboru su mozda mogli biti i neke igre koje se ne oslanjaju nuzno na realnost u grafickom prikazu, ali su i dalje vizualno impresivne.
Anketa za umjetnički prikaz u igrama je prošla.

Moj glas za Until Dawn. Prva igra koja je napokon realisticno napravila zube likovima.
Glasas za vizuale,ne kvalitetu igre,kak da te neko shvati ozbiljno nakon ovakvog komentara?

Ovo je nagrada iskljucivo za tehnicki prikaz ne za umjetnicki izricaj.

Iako bih želio dati glas MGS-u zbog fenomenalne tehničke prezentacije, manjak bugova uprkos kompleksnosti samog gameplaya, besprijekornih 1080p/60 fps, moj glas ide Bitcheru.

The Order: Brkovi izgleda fenomenalno, ali to je jedno jako linearno iskustvo gdje važi pravilo: "gledaj me, ne diraj me". Dakle zna se da će se desiti tad "eksplozija" i tad se programira ulickava kod do prihvatljivog broja fps-a, za razliku od open world igara gdje svake sekunde može nešto poći po zlu.

Godina je strašna, napokon kategorija gdje smatram da Battlefront pripada :-P, Until Dawn također vrhunski, ali čitao sam prije za neke probleme sa fps-om, no moguće da se to riješilo.

Sve u svemu, da ne otežem, meni je Bitcher "nail-ao" sve što se moglo "nail-ati", atmosfera, teksture, osvjetljenje, šarena priroda, interijeri+eksterijeri, likovi... I to sve kad se smiksa čini jedno neponovljivo vizualno iskustvo.

Meni Star Wars bez konkurencije...jednostavno igra izgleda nevjerojatno dobro, rekao bi na rubu fotorealizma i to na svim platformama.
Jednostavno to je to...izgleda bolje od samog filma.
Drugo mjesto bi dao Witcheru 3 i Batmanu da ga dijele, a onda The Order, Until Dawn i MGS V.
Project Cars također izgleda vrhunski.
Dying Light mi ne bi spadao u ovu konkurenciju najljepših igara.

Glasas za vizuale,ne kvalitetu igre,kak da te neko shvati ozbiljno nakon ovakvog komentara?
Pa i dalje mi.je Until Dawn bolja.
A ako nisi shvatio, ne zelim davati glas u bilo kojoj kategoriji za igre koje su totalno sranje. Takve igre ne zasluzuju uopce biti spomenute u izborima, sramotno.je da se uopce pojavljuju.

Solid Snake
Damn...nisam nigdje vidio u igri da ima ovoliko travurine  ajd možda FC3/4, ali ovo je ludnica  :)

Pa i dalje mi.je Until Dawn bolja.
A ako nisi shvatio, ne zelim davati glas u bilo kojoj kategoriji za igre koje su totalno sranje. Takve igre ne zasluzuju uopce biti spomenute u izborima, sramotno.je da se uopce pojavljuju.
Po tvojoj logici, onda ni Star Wars Battlefront nebi trebao biti na listi. Ono je isprdak od igre, malo modova i mapa. To sto igra nudi uopce ne opravdava punu cijenu + season pass. Vizualni izgled nema veze sa kvalitetom same igre. Nije ni Need For Speed daleko, pa eto, na listi je. Until Dawn je cista QTE igra koja ih ima vise od The Ordera. Taj isprdak od igre nebi trebao biti na listi  Sorry, frende, al logika ti ne valja. V kurcu je.

Mogao si temu komotno nazvat "Najbolja grafika" i nebi bilo problema.

Mogao si temu komotno nazvat "Najbolja grafika" i nebi bilo problema.
Ja problem u nazivu ne vidim.

Naziv teme je na mjestu, meni najljepšu grafiku ima SW Battlefront bez konkurencije, kratko i jasno.

Dvoumio sam se između Ordera, Battlefronta i Witchera, ali ipak na kraju dao glas witcheru. Prvenstveno zbog raznovrsnosti grafike i techa u igri. S obzirom na veličinu same igre po meni je daleko grafički najmoćniji naslov. Realne teksture, fantastično osvjetljenje, enormna količina raslinja, fantastične sjene i HBAO, sharpening...

Vrlo težak izbor, ono malo što sam igrao SW je bilo apsolutno nevjerojatno, igra je skoro fotorealistična, ali zbog ukupnog dojma moram glasati za Witchera, na dosta scena su mi oči iskočile ( npr. Kaer Morhen izgleda kao stvarno mjesto, a da ne komentiram još i Croockback Bog i cijeli Skellige). Osvjetljenje, teksture, sjene, detalji su svi na vrhu.

Dvoumio sam se između Ordera, Battlefronta i Witchera, ali ipak na kraju dao glas witcheru. Prvenstveno zbog raznovrsnosti grafike i techa u igri. S obzirom na veličinu same igre po meni je daleko grafički najmoćniji naslov. Realne teksture, fantastično osvjetljenje, enormna količina raslinja, fantastične sjene i HBAO, sharpening...
Kak se mores dvoumit izmedju 3 igre?

Trilemu sam imao  :

EDIT: Evo da i ja obrazložim vizualno. Mogu tu napisati poduži post zašto W3 uzevši u obzir veličinu i raznolikost svijeta i svaki pojedinačni komad techa i grafiku općenito. To bi bilo dosadno za čitat, pa ću postat jedan video gdje se prikazuje samo jedan mali dio lokacija.

https://www.youtube.com/watch?v=kzVUNQEyJok