maverick wooddiebone Igra je predivna na 4K, vidio na svoje oči. Drzi se nevjerojatno dobro za svoje godine. Mislim da sam negdje procitao da kod igre ima problema i da nije tako jednostavno portati na nove konzole, dok Xbox to odradjue preko emulacije. Cim treba uloziti truda, poznato je da Rockstar odmah takav projekt zapostavlja (govorim o reizdanjima igara)
wooddiebone Ali neću im nikad oprostit uključivanje 70% mape iz jedinice u dvojci da zjapi prazno i da te provocira dok maštaš o remakeu u novom engineu. Kolko su genijalan studio tolko su zaslužili da im se poserem na krevet zbog toga.
maverick wooddiebone Kolko su genijalan studio tolko su zaslužili da im se poserem na krevet zbog toga. I ja zbog epiloga u RDR2. Nikad nisam gluplje protratio svoje vrijeme. Da sam znao samo bi na YT pogledao zavrsni obracun.
wooddiebone Hmmmm... Nvidia i PS. Zanimljivo pošto su konzolice na AMDu. PC će konačno procvjetat ko nekad.
Fenix Marketing za God of War je radila Nvidia. A što se tiče State of Play, Uncharted kolekcija treba izaći i vjerojatno će potvrdit datum za 15. 6. kako je i procurilo
darkfenix escoban Zasto te VR ne interesira, zbog "motion sicknessa"ili je nesto drugo u pitanju, jel ako nisi probao nista igrat u Vru i odbacujes ga kao da je neki "gimmick", vjeruj mi da jako puno propustas?
Nexus Očekujem točno ono što je Sony najavio. Svaki puta najave i onda se ljudi razočaraju jer ono nisu prikazali novi IP na random State of Playu. Neću gledati jer me ne interesira, a lako je u vijestima sutra doznati.
Flipper Opa, odmah jako počinje. RE4 Remake 24. 3. 2023. Izgleda fino. Dobro je, ne dolazi na stare konzole.