The Boys
- Uređivano
Cijela sezona jedno veliko ništa. U ovoj zadnjoj epizodi fight scena Starlight vs Shapeshifter preloše izvedeno, kao da su promijenili cijelu ekipu koja je radila na seriji prošlih sezona. Frenchie i Kimiko su se drugi put posrali u usta (prvi put kad su Frenchie-u napravili ono na početku sezone) s njihovom scenom u zadnjoj epizodi kao i svima vama koji ste tvrdili da tu nema kemije od početka. Bilo je malo hrabrosti na kraju, ajde barem to i nešto se ipak odradilo na kraju pa se ide na tu zadnju sezonu s nekom promjenom, ali svejedno jedna obična filler sezona bez glave i repa.
Finale vrhunsko. Ko ce docekat sad 2026. jbt
Ok
Pravili ste budale od nas
Mucali smo do evo zadnje epizode
A sad otvoreno mogu napisati da ste bolesni i evo tu se obratite sto prije to bolje
Ovo je najpoznatija psihijatrijska bolnica u Hrvatskoj i tu vam mogu pomoci.
Incest nije nesto normalno i dosta ste nas pokusavali uvjeriti da jest.
Frenchie i Kimiko nisu brat i sestra i nemaju odnost brata i stestre ma koliko god to vasa bolesna glava zamisljala i uvjeravala nas u suprotno.
Lijecite se nikad nije kasno.
- Uređivano
Dost dobra epizoda (Annie vrhunska) i odlična priprema za završnu sezonu (pogotovo mid credit scena). Nisam, ono, skroooz oduševljen i oboren s nogu, al sve u svemu sam zadovoljan. Da, imali su muda i za nešto konkretno napravit što se rješavanja nekih likova tiče. Ono jest bilo… neočekivano… . Šteta
.
Ono što mi nije jasno… otkud Butcheru još jedna doza Gen V-a i zašto su mu se moći manifestirale na novi način?
Tuhy zašto su mu se moći manifestirale na novi način
Super cancer
Dobra sezona, ima par stvari koje su me zasmetale, ali nista strasno, Starlight je stvarno tesko gledat, na zalost.
Zanimljivo finale, ocekivan reveal, iskreno ne znam uopce kam vodi zadnja sezona, ali ju jedva cekam.
Zero prilično sam uvjeren da će kad-tad opet izvući Soldier Boyja, barem do kraja završne pete sezone, a do tad ćemo vidjeti što spremaju
Well, well…uglavnom, zadovoljavajuće finale i dosta manje sezona u globalu. Očekujem da to nadoknadi zadnja peta sezona iako se Boyse mirne duše može preporučiti kao ponajbolju seriju s ovom tematikom. Vjerujem da će to i ostati.