Raziel Već vidim kako se nerviram i bogaram dok žena ubija Boga u meni.

Popravljeno.

gow 3 prvo gow iskustvo...to many fake dead...ono igranje bi trebalo biti zabavno a ne fustracija...zato ovaj gow(2018) na easy...još možda 10 dana i bit će gotov....ono ne vuće me a imam deformaciju da svaku igru morsm završiti🙁

tko hoće pošaljem mu...igra je na disku...samo da je ne gledam

nisam imao ps od jedinice pa uzeo četvorku radi tih exclusive...kad ono za mene većina bezveze...eto jedino ratchet i TLOU kojo je REMEK DJELO...među najboljim osobnim gaming iskustvim...s druge strane gow i uncharted...fustracija u obliku to many cheap dead

imam alergiju na:
fake difficulty
to many cheap dead

to odmah ruši ocjenu na max 5/10...pa i niže

Hm, Sony još uvijek nije službeno potvrdio PS+ igre? A novi mjesec je tu.

Giphy - Confused Steve Urkel GIF

foggy Mislim da je htio reći "too many cheap deaths".

FFA je promijenio naslov Sony je potvrdio PlayStation Plus naslove za lipanj.

Idiotski potez

Flipper To ti je onaj mjesec kad je utorak zadnji dan u mjesecu, pa se igre ne najave zadnju srijedu u mjesecu, nego "srijedu prije prvog utorka u mjesecu", to je zapravo uvijek točno. 😃

mjesec kasnije
      9 mjeseci kasnije

Na moju žalost uzeo sam ps plus premium prošle godine u 11 mjesecu jer daju odlične igre ali kasnije sam vidio da svako malo i miču neke naslove iz ps plus extra i premium, što je totalno glupo i pljačkanje nas ps plus extra i premium pretplatnika.Jer su te dvije pretplate preskupe i nije uopće fora da se igre maknu s te liste.Tako da sam odlučio pri završetku pretplate uzeti essential gdje ti igre ostaju dok god imaš aktivnu pretplatu.Dao sam oko 130 eura za glupi ps plus premium pretplatu na godinu dana.