Prešao sam! Trebalo mi je 25h i 70% sam riješio. Tako da se može još 5-10h sigurno side content.
Ako zanemarimo tehničke probleme igra je vrlo dobra. Nažalost ne toliko koliko sam očekivao.
- U jedinici mi je prica bolja. Inkvizitori su mi puno bolje sjeli nego radnja u dvojci.
- Lokacije takodjer ljepše i raznovrsnije u jedinici.
- Zagonetki po priči je bilo ful malo dok ih je u Fallenu bilo pregršt.
- Ogromna igra a 80% se toga dešava na jbn Kobohu. Znam da su lokacije na njemu različite ali jbg nije to to.
Naravno combat mi je u Survivor bolji, fast travel su napokon stavili, fora mi je kustomizacija svega i svačega. Filing da je Cal pravi Jedi isto top. Bilo je nekoliko epskih Star Wars momenta baš di mi je bilo toplo oko srca. Također plus za neke dionice di sam očekivao klišej a nije bio. Isto mi je veliki plus što Cal nije klasični Jedi koji štuje sve njihove zakone.
Sad mi je jasno sta dosta njih u recenziji reklo da je igra super i masu toga poboljšala ali kad se sve zbroji i oduzme Fallen im je bolji. Baš kao meni.
Rekao bi 8/10 jer ne može nikako više zbog tehničkih problema.
EDIT: E da, definitivno moram pohvaliti likove u ovom serijalu. Uz bok a neki i bolji od likova iz filmova.
Greez, BD, Cal, Cere, Trilla, Cordova, Skoova Stev stvarno su super kul likovi. Ima ih još ofc.