Ma znam, al zbog toga su neki problemi na PCu ostali puno duže nego su trebali, a ni sad nije idealno.
Star Wars Jedi: Survivor
- Uređivano
Prešao Fallen Order i proveo sat i pol u igri…
Neznam, igram na 1440p + FSR i Epic postavke i igra mi radi bez stutteringa. FPS nije 60 ali me ne smeta, (AMD kartica).
Vizualno je igra, dva, tri koplja od prethodnika! HDR je must jer je odličan u igri.
Borba je drastično bolja; mesnata, osjeti se "težina" kao i kod kretanja lika. Šta je bila jedna od "boljki" FO.
I neznam šta je bilo toliko njurganja oko animacija kada su bolje nego prije. Kao i ponašanje našeg lika.
Mapa je nešto bolja iako ne odlična.
Naravno obavezno je odigrat prije Fallen Order jer je igra direktni nastavak.
A ovo je samo takva preporuka za onoga kome je FO bio odlična igra
Zanimljivo kako naš lik ima interakciju sa leševima, a ne da prolazi kroz njih
- Uređivano
Da dodam - nakon uvoda, za koji mi je treblo oko dva i pol sata, (uz čitanje o likovima i svijetu te na Jedi Master težini) dolaskom na prvi planet - Koboh, performanse su mnogo bolje!
Inače grafička je RX 5700 XT na driverima od 27.04, (Survivor driveri).
Igra je AMD "optimized", naravno da je krs. Gle, kada netko napise da na 1440p sa FSR nema ni 60 fpsa, sve ostalo je nebitno, dosta za zakljuciti u kakvom stanju su izdali
- Uređivano
Sinoc sam naisao na rancora i reka sam dok nepriden negasim , uru vrimena i cca. 100 smrti kasnije sam uspio Dobar mini boss
- Uređivano
Meni igra radi odlicno, na performance modu nema dipova, tj. nema takvih da bi primjetil, quality je jos bolji, predivno izgleda igra, bas predivno, cak ima i ray tracing.
Gameplay je vrhunski, dosta bolji od prvog, kretanje, skakanje, borba, ma odlicno.
Interakcija sa drugim npc-evima je zakon, prica je za sad vrhunska, pogotovo prologue, odlicna misija.
Jako sam zadovoljan.
Super da ti se sviđa i da uživaš u igri ali u par postova baš bode izraz "igriva" znaci da nije kako bi tribala biti.
Mislin nisi je dobio na poklon pa ko ga jebe nego si igru kupio a uredno je cijena skoro pa premium, u biti na ps5 nije skoro nego je premium ali to je sad normalno.
Ovo je sve skupa postalo pre jadno sto rade, ko dobar dan kupili se po punoj cijeni sad cekajte popraviti cemo nekad.
Nvidia cpu driver overhead je ovdje posebno izašao na vidjello, RX 6800 briše pod sa RTX 4090
- Uređivano
Krivo sam se izrazio - "igriva"
Igra mi radi normalno jer ja sa starom RX 5700 XT ne očekujem lock@60! i šta ja znam..
Nema stutteringa, nema padova FPSa u neigrivo itd.
Npr, Fallen Order bi mi se nakon izlaska iz menija uvijek sekundu zaledio, tu nema tog problema
Ne kažem da nema problema, da su usrali. Ali ako mi igra radi, neću njurgat
Toliko od mene po tom pitanju.
A uspori borbu…
Fora za neki video, ali onda je igra prelagana.
Jučer jedan streamer igrao preko 7 sati (RTX 4090) i nije imao većih problema. Ne većih, nego gotovo ništa. Nisam gledao stream jer planiram sam igrati, samo je na kraju rekao da se iznenadio koliko sve radi OK. Pa sad vise ne znam je li igra stvarno u tako lošem stanju? Ja ću svejedno igrati na PS5.
RTX 4090 nije baš referentni proizvod kada pričamo o optimizaciji igre