Težak izbor, možda i najteži dosad.
Na kraju sam se odlučio za FromSoftware, pa da pojasnim zašto.
Dvojio sam između njih, Kojima Productionsa i CD Project Reda. Bethesdi ne mogu nikako jer su im igre uvijek bug fest, a igru Moon Studiosa nisam igrao pa ne mogu pričat.
CD Project Red sam prve izbacio od ova 3. Svaka im čast na ovako velikoj igri i cijelom svijetu, a definitivni plus bodovi su koliko sam čuo odlična Disk verzija igre (ja sam digitalnu uzeo), hrpa besplatnog sadržaja, i dvije prave ekspanzije. Razlog zbog kojeg nisam mogao dat glas njima je zbog problema na PS4 koje je igra imala, ja sam ih izbjegao, ali koliko sam čitao bilo je dosta problema dok nisu malo jače zakrpali igru.
Kojima Productions nam je donio genijalnu igru, ispolirano do perfekcije, 60 fpsa i preljepa igra s dosta sadržaja, ali nisam mogao preći preko nedovršenosti igre... Svjestan sam toga da je velik dio toga na Konamiju, ali preko toga ne mogu preći.
I na kraju ostaje FromSoftware, donjeli su nam igru koja je radila besprijekorno od prvog dana, nikakvih problema izuzev dug loading screen koji su brzo zakrpali, a isto tako su i slušali fanove te promijenili neke stvari. + odličan DLC, pristojne dužine i dobrog odnosa cijene i te dužine.
Koliko je rijetko da danas igra radi kako treba od prvog dana, svaka im čast na tome (iako to ne bi trebalo bit nešto na čemu bi se trebalo čestitat), zbog toga moj glas ide Fromu.