Pročitaj na portalu
Članak

Returnal se pojavio na Steamu

Baš kao što je u nekoliko navrata procurilo u Nvidia Leaku, izgleda da Returnal stiže na PC. Naime, pojavio se u bazi Steama, što znači kako će ovaj rogue-like uskoro više neće biti PlayStation 5 ekskluziva.

Izgleda najbolja opcija je čekanje da grafe dođu s cijenom na neke normalne razine...i onda gamer PC...sve s Xbox i onako je i na Windowsima...sad Sony prelazi na dark side🙂....Ustvari s sadašnjom cijenom ps5...za te pare bolje grafa...još naročito ove tehnologije podizanja rezolucije...ipak na kraju dana je najbitnije jel ti igra paše ili ne....grafika je samo bonus...1080 upscaled na 4K izgleda odlično jer je omjer točno onoliko koliko treba biti... nema izmišljanja novih pixela i rastezanja.

Jedna od igara sa PS kojoj se veselim.
baš me zanima igra iako nisam fan takvog tipa...

Kupujem 110%

Meni je žao što nisam dao malo veću ocjenu još Returnalu jer kad gledam ovako s odmakom, sigurno je 90+ igra. Stvarno ako dođe na PC, mislim da će je PC igrači više cijeniti od PS.

Flipper Ocjena koju si dao Returnalu je ok, problem je sta si drugim igrama dao previse 🙂

Neznam, meni se činid a će mi igra biti top!
      Dizajn, protagonistica, to generiranje lvla koje ide uz priču itd.

Meni osobno uz Days Gone igra koja me najviše zanima sa PS platforme do sada.

Dali igra ima postavke težine ili je to kako je?

foggy pa kad volim davati. 😃

doktor1 Dali igra ima postavke težine ili je to kako je?

Nema. Ali je ipak malo olakšana jer se sad može na neki način sejvati i ima checkpoint. To su naknadno dodali. Imaš sad i co-op koji je dosta zanimljiv.

Flipper

Da čito sam o tom sejvanje; kada se izlazi iz igre ili tako nešto. Šta mi je sasvim OK.
          Za postavke pitam jer imam ono nešto da igram igre na najtežim postavkama kada krenem 😁

Čekam sa nestrpljenjem i nadam se da će na jesen to biti na PC platformi, pošto sada u ljetno vrijeme igram slabo ili nikako pa mi nije hitnoća.

doktor1

Imaš jedan kao SAVE odnosno SUSPEND cicle, jer inače nisi smio gasiti konzolu do prelaska svih bioma.
            Odnosno počinjao si uvijek od prvog ili četvrtog ukoliko si prešao polovicu.

To su trebali staviti odmah čisto radi ljudi i obaveza, nije baš da svako može konzolu ostaviti da radi ili planirati vrijeme, nekad su tu i iznenadne obveze pa se znalo desiti da propadne izuzetno dobar i plodan run.

Po 100 puta, ovo kupujem i za PC.
            Ako treba i sa 2 accounta, takvu igretinu treba podržati.

Čekaj dok čuješ zvuk i muziku.
            Uz Sony 3D slušalice na PS5 ova igra najbolji zvuk ikad, hands down.
            Nitko se nije približio.

Probat će se, iako roguelite koncept generalno ne obožavam previše. No zaigrao sam par dobrih shootera u tom stilu (Nightmare Reaper, Vomitoreum etc.) pa mi možda legne i ovo.

Odlična igra al jebo me pas ak cu imat zivaca ju opet proc (mislim na vas rocket dronovi)

Guglao sam da vidim ca je Returnal, neznam kako mi je promaklo

mjesec kasnije