Tuhy Horizon bi, ako sve bude kak treba, moral razvalit. Jedino...kud baš Netflix...šteta što i tu nije Amazon. Sa Netflixom može bit hit or miss.
biver Ovo je bas ono sta sam pricao. Rak kinematografije. Jer izbacuju serije na tim stream servisima koje ako ne ispune financijska ocekivanja odmah ukidaju pa se u vecini slucajeva dogodi da pogledas prvu sezonu i onda hladan tus - nema dalje, cancelled. Ja bi napravio recimo FIFA seriju ili tako nesto.
Fico biver Jer izbacuju serije na tim stream servisima koje ako ne ispune financijska ocekivanja odmah ukidaju pa se u vecini slucajeva dogodi da pogledas prvu sezonu i onda hladan tus - nema dalje, cancelled. Ovo je doslovno kako industrija funkcionira već desetljećima.
Deadwalker biver Jer izbacuju serije na tim stream servisima koje ako ne ispune financijska ocekivanja odmah ukidaju pa se u vecini slucajeva dogodi da pogledas prvu sezonu i onda hladan tus - nema dalje, cancelled. Tako je, najbolje da financiraju projekte koji im nisu profitabilni jer su oni dobrotvorna ustanova. Nije dobro kada se snima premalo, nije dobro kada se snima previše, nije opet dobro kada mi netko ukine zanimljivu seriju.
Tzereen Edit: Jedini kriminal koji je Netflix učinio protiv čovječanstva je ukidanje serije The OA. Znači, zbog toga ih treba na goli otok...
Zero Srećom danas imaš takav izbor da ne bi trebao ni trepnuti ako ti ukinu tebi zanimljivu seriju. Evo, neni su ukinuli American Gods i ne mogu reći da mi je posebno žao jer je serija počela sakat masnu kitu. Problem je kad tako nešto poričeš dok gledanost očito pada s dobrim razlogom. Tada više nije problem ukidanja u produkciji već u slijepim fanovima, ako ih se tako može uopće nazvati.
Tzereen Poanta je da je Netflix postao prevelik i prepopularan te je time automatski na meti mnogih. Ljudima se počne javljat neki inat prema popularnim stvarima. Jer, iako svi volimo biti prihvaćeni i pripadati, isto tako volimo biti posebni.