DarkPunisher
Te su za sada previše kao da igram warzone mada ko voli stealth može se dobro odraditi.
Bolje su linear misije sa jednom ekipom.
Open Combat su i sa 141 i sa Farah.
Znači meni je misija u Španjolskoj u Modern Warfare 2 bila top, onaj svjetionik i snajper uz šuljanje. Velika mapa ali u granicama normale. Ovdje se vidi da su ih namjerno ubacili da produlje trajnost pod krinkom "igrač ima više izbora".
Nisu mi narušile igru ili priču, samo kažem COD je COD i treba ostat linearan. Warzone neka rade što hoće.
Inače izbacilo me bilo negde u noć i ne mi dalo ponovno pristupiti igri, izašo je patch. Pustili su preload prije i ko je brzo skinuo mogao je igrati pre "službenog" early accesa danas, 02.11. Nisu zaključali igru na tih 18 sati otprilike kao što je to običaj da nebreš prije pokrenuti. 😁
Majstori.
Ovaj Makarov mi je 10x bolji od prošlog. Vidim da seru po netu a nisu ni igrali. Sve više bilo bi spoilanje. Odlično je napisan lik sa puno karakterizacije za razliku od prošlog.
Stari Makarov opće nije bio neki baja, igrali su na šok faktor sa misijom gdje pobiješ civile na aerodromu, o tome se pisalo na portalima, forumima a u igri je zapravo bio teški kepec te su sam Infinity Ward, Activision i zajednica igrača od njega napravili lažnu ikonu negativca. U igri se pojavljuje na prste jedne ruke.
@Fenix, ima li MW3 tema? Ako nema, kad ju kreirate nek neko preseli postove molim te.