master_x Još jedan COD sa misijom na tankeru. Stvarno imaju puno inspiracije. Po traileru mi ne izgleda nešto bolje od onog Modern Warfare-a iz 2019.god.
viper89 Odlično, jedva čekam. Baš low key trailer očekivao nešto napucano da će opet nabijati ko sa jedinicom kako je ozbiljna igra al ovo je baš što treba. Gameplay misija isto top.
escoban Znaci WZ2 iskljucivo za Ps5/XSX/S i PC? Nadam se da ce bit dobro bar godinu dana,dok nepocme cirkus
wooddiebone Bit će super trolat konzolaše sada kad zapravo vide da hodaš oko njih u krug dok te oni love gljivom. Šteta sam kaj ne vidiš moment kad im aneurizma eksplodira dok pišu cheater u chat
Miro wooddiebone Zar stvarno postoje takvi ljudi koji crossplay stave na ON. To je samo stavljeno radi vas na PCu jer vas nema dovoljno za popuniti mec od 150igraca. Nikad a ni onda crossplay ON zašto bi ja želio igrati sa nekim ko je kupio krivu konzolu ili igra na necem sto nije za igranje tipa PC
escoban Crossplay je super stvar za igranje sa frendovima,a i gust je slusat PC igrace kako placu Aimassist=aimbot 😂