Brijac Što je to on-foot? Čitao sam da je sad igrivo i da ima solidan broj igrača pa sam stavio instalirati da isprobam.
escoban Meni najdraza mapa base igre dobiva rework 25.4 https://www.ea.com/en-gb/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-4-2-0
ZigguratVertigo Desert Eagle my beloved Btw, jesam li to samo ja ili ova nova mapa liči na Zavod iz BF4?
escoban ZigguratVertigo Da to je inspiracija… Vracaju i RPG, sva vozila dobivaju nove loadoutove i vault oruzija dobivaju rework… Trebala bi biti odlicna sezona. Ja sam stvarno zadovoljan kako su okrenuli igru…
ZigguratVertigo escoban 2042 upalim svako toliko da otključam nova oružja koja dođu u sezoni, ali Deagle, G36, squad management i ovi veteran assignments će me malo više zadržat ove sezone. Svakim updateom mic po mic postaje sve ugodnije igrat 2042
Deadwalker Četvrtu sezonu sam jedva stigao išta igrati, no kako sam s poslom stao žešće na kočnicu, bude se našlo vremena za petu. Sada je to već premija kako je bila situacija na launchu.
escoban Bome neocekivano Mislio sam da kad isporuce obecane 4sezone da ce biti kraj igre ali evo potvrdena 6a sezona
StarFox_N Ovo je i dalje najlošiji Battlefield ali da… istina. Igra nikada nije bila u boljem stanju. Ruku na srce ljestvica nije bila baš postavljena visoko.