TTK i sami gunplay dosta loše IMO.
Nema nikakvu satisfakciju i povratne informacije da li rokaš drugu stranu ili ne. Primjerice u COD-u (MW i Vanguard) imaš stvarno odličan i jasan feedback kada pogađaš metu. Čuje se onaj "fum, fum" lijepo mesnato. Ovdje je to sve nekako utrnjeno i bez ikakvog osjećaja.
Također, zašto za SVE treba korak ili dva više nego u prijašnjim BF-ovima? Ubije flow igre. Umjesto da su to ispravili sve moraš odabrati, pa pritisnuti X itd. kako bi se to dogodilo. Baš iritira.
Isto tako, mape su mi prazne. Dosta praznog hoda, a kao imamo 128 igrača na mapi. Premalo vozila za odabrati, a UI i HUD uopće neću komentirati koliko su nezgrapni i nepregledni. Koji vrag imamo C1, F1 itd "zastave"? I zašto nema jasnog indikatora kada je uzimamo kao u prijašnjim igrama? Opet, užasan dizajn HUD-a.
Igra mi ne pruža nikakvu satisfakciju. "Ok" nije dovoljno dobro za ovaj serijal. Na osnovi nekoliko gameova koje sam odigrao, ovo definitivno ne kupujem.
Ima tu još xy stvari koji mi se ne sviđaju, ali ova igra nije bolja ni od BF5, BF1, a kamoli BF4 i BF3. Razočaranje.