• Gaming Vijesti
  • Otkrivene su igre za PlayStation Plus Extra i Premium razrede, lista je kratka

foggy a ziher je neće danas expandat. Ali kasnije vrlo vjerojatno hoće, da. Plus je Ubisoft stavio info da i njihove igre dolaze ovdje.

Ali ne vjerujem da će se ovo moći mjeriti s GamePassom po količini igara.

Pa rekli su da ce katalog bito ko 400 igri ili kolko vec, tu nema ni trecine

Pa to se onda čeka da. Ne znam da će korisnici slijepo kupovati pretplatu kad nemaju pojma šta je dostupno, a ova prva lista je za sada nikakva, blago rečeno.

ja ne razumin jel stvarno mislite da je ovo konacna lista? pa lipo je napisano da je samo dio igara koje ce bit dostupne, znaci ocito nije potpuna lista sta ce bit na izlasku, ne kuzim odakle ljutnja i jel tesko nesto procitat s razumijevanjem?

Nema Spider-man Remastered?

Pa pobogu jel namjerno žele tu igru napravit najteže nabavljivom igrom na PS5 ili kaj?

Kod nas se ne može nabavit nikako osim preko koda koji se dobije uz Miles Morales Special Edition.
Čak ni upgrade normalnog izdanja na digitalni Special ne funkcionira.

wooddiebone To sam bas jucer istraziva , pisalo je da se MM moze upgrejdat na Ultimate i da se Spiderman isto moze upgradeat na remasterd . Moram testirat 🤷‍♂️

99% sam siguran da ćeš dobit poruku "You're not allowed to purchase this item".

Doslovno nema načina da se kod nas dođe do igre osim da kupiš kod od nekoga tko je kupio fizičko izdanje MM Ultimate.

Meni je @prayer uletio i vječna mu hvala, ali ne vjerujem da puno ljudi ne iskorištava te kodove.

Ako imamo PS+, nama se nista nece mijenjat, tj. sve je kao dosad, samo ce se zvati PS+ Essential?

zontra mislim da da. Samo će nam se svi rugati i govoriti da smo pezanti.

Vrhunska ponuda, ako je netko jučer kupio PS4.
        Stari vlasnici su više manje sve odigrali od ponuđenog.
        U ovom trenutku mi nije vrijedno upgradea.

Vjv neceju sve igre najavit prije neg izađe pretplata da se iznenadimo (bar se nadam) mene sam zanima zakaj su izostavili kolekciju Ps2 igara, koja bi po mome trebala imat najvise igara, tam su najbolji klasiki 👌

Dovoljno je da netko nije odigrao i nema 3 naslova sa popisa koji ga zanimaju i vec se isplati. Osobno imam ogroman backlog pa nemam zasto uzimat ovo, ali nije lose sta, izracunajte koliko kostaju posebno te igre pa ih kupite, nemojte uzimat pretplatu.

Pa nije lose, osobno dugo gledam Tsushimu DC i nikako da dodje na neku akciju. U principu tu je dosta ekskluziva za Playstation a da nisu ni sto godina stare nuzno. Steta samo sto Knack 2 nije u ponudi, valjda ce ga ubaciti dok svi odigraju prvi dio koji je ukljucen u ponudu.

wooddiebone kad si to pokusava ? mozda su fixali sad

Neznam zasto na HR storeu nebi radilo , mozda ti je igra bila iz druge regije 🤷‍♂️

S obzirom da ovdje gledam samo svoju guzicu, Tsushima DC, Crew 2, Returnal radi dlc-a, Dead Cells i moožda Outer Worlds su jedine koje nisam odigral, a da me zanimaju.

Nema šanse da je ovo konačna lista jer je to inače propucavanje koljenja na najjače, tak da čekam da dođe kod nas i vidim kompletan popis.

Cekam da izađe cijeli popis ali i ovo za sad mi je ok, vidjet cemo.