Odakle ih kupiti/naručiti u HR? I usput neka bude tema za sve gluposti što ste osmislili/isprogramirali s njima.

Planiram:

• Zalijepit jedan u auto da automatski otvori mapse, ugasi wifi i upali bluetooth
  • Zalijepit jedan na stol na poslu da stiša komunikaciju na privatnoj sim kartici i uključi aplikaciju za simultano djeljenje fileovima s radnim kompom
  • Zalijepit jedan na noćni ormarić da automatski uključi DND
  • Zalijepit jedan negdje u stanu da se gosti povežu na wifi
  • Zalijepit jedan na frižider da se otvori s ženom šerani popis za trgovinu (ili tako nešto)
  • Ideje i prijedlozi?

Ja sam uzeo prošle godine preko Banggood. Stigli su za nekoliko dana.

mjesec kasnije

Stigao blokić od 100 tagova

Ispat cu sad glup ali STO JE TO?
Sto su nfc tagovi

Prika neka ti @Torla objasni

lars82 s Aliexpressa 80-ak kn

Dosta zabavno moram priznat. Napravio sam onu foru da kad alarm zazvoni ujutro, jedino se može isključiti prislanjanjem na čip u kupatilu. Na jednog sam učitao wifi spajanje za goste. Na poslu mi prislanjanjem otvara app za syncanje fajlova s PC-jem (zgodno jer inace trosi previse baterije). Na mjestu u kuhinji gdje drzim mob dok kuham je jedan koji pokrene neki podcast s liste (moram jos razradit logiku), a drugi na frizideru otvori popis za kupnju.

I sad zadnjeg zalijepio na ormarić pokraj kreveta da isključi sve moguće notifikacije... I još da mi je jedan da mi izbije sve te pizdarije iz glave bio bi sretan

Fenix idem ga pitat on ti meni sve objasni samo trebam biti uporan 😇

Ma vidio sam iz ovog linka i ovo sto to govoris i nema sanse da se s tim jos bavim...