Pročitaj na portalu
Članak

10 igara za PlayStation 5 koje morate odigrati [FFA VIDEO]

Drznuo sam se napraviti listu 10 igara koje bi morali odigrati ako posjedujete PlayStation 5. Izbor nije bio strogo ograničen na ekskluzive, već općenito kvalitetne igre koje su izašle za dotičnu konzolu. Ako lajkate listu, super! Ako ne, pišite koje biste vi igre stavili na listu, pa možda padne još koja lista u budućnosti.

top....definitivno najbolji narrator po meni do sad od ffa-a. Odličan glas, taman nivo zezancije a da ostane ozbiljno...lista ko da sam je sam radio...

Želim dodatnih 10....i želim top 50 igara svih vremena po mišljenju ffa sa ovim narratorom.

Eventualno što bi osobno dodao u buduce klipove da se nakon svake igre tj prijelaza stavi tipa brzi ffa logo ono pola sekunde čisto da se fino vidi prijelaz na drugu igru kao i natpis svake igre u pozadini dok se vrte klipovi. Također lagano se osjeti da se čita tekst, ali vjerujem da ce to s iskustvom i vremenom nestati i ne gledam to kao negativnu stranu nego kao nešto što se primjeti nakon tisuce sati pogledanih video recenzija wordwide.

Dakle ovo gore je dobronamjerno...ali sve u svemu jako jako dobro...svaka čast na trudu...i nadam se ubrzo još materijala...

P.S. Dobar ti ovaj kineski, korejski ili šta već 😄

gut video
a od liste igara koje moram odigrat ak je tak pa nek mi dostave ovi iz SD plejku 5 i ja bum možda igral i to Elden Ringu kako bi japanci rekli i HDZ, pardon HFW.

Tsushima out, Returnal in. Pozz

Da, Returnal svakako in. 72 out. 😁

A ha znaci ipak se moze napraviti video a ne pisati 163 stranice teksta kao neko kad radi recenzije necu imenovati niti upirati prstom u @Flipper ali on je

Miro Miro, uvijek si bio najveća podrška. Hoces me onda gledati na YT? 😁

[unknown] Od tada je propao i moj i FFA kanal. 🤣🤣

Giphy - well done GIF

darkfenix Ma nema liste koja je dobra i koja ce nam svima odgovarati 🙂 Više na to gledam kao potencijalna lista koja će mi ukazati da nešto možda nisam prešao a nekom je bilo dobro. Da ja radim listu, ljudi bi poludili jer bi gore bilo samo japanskih delikatesa i vrištanja 😃

Superica video, jos malo metlu iz dupeta izvadit kad pricas i milina! I odigrat te igre koje preporucas 😃

foggy Ja sam vise mislio na to da bi lista trebala sadrzavat samo naslove koji su ako ne ekskluzive, bar Ps5 enhanced sa raytracingom recimo, poput DMC5, Metroa, Controla, Ghost Wire Tokyo a ne identicne verzije kao i na Ps4 poput Tshusime ili Yakuze.

darkfenix Možda je ovo dobra ideja da drug/kum/micek @yakuza_stinger napravi idući video koji je baš takav 🙂
          I obavezno jedan japan-only molim lepo

Da. To nek bude drugi specifični video.

Za ovu tematiku se Tsushima jako dobro uklopila. Thanks Yakuza.

Super video, super ideja, super naracija.

Možda bi i ja koji put mogao skriptirano pričat. Ja sam 110% improv, hahaha.