Proizvod: PlayStation 4, igrača video konzola
Proizvođač: Sony Corporation
Genaracija video konzola: 8
Datumi izlazaka: Sj. Amerika -15.11. 2013; EU -29.11. 2013; Japan -22. 02. 2014.
Prva dostupna igra: Knack

1 / 3

Ima tema o PS4 Pro i ostalim inačicama, zatim o PS4 igrama te o prodaji, kupnji istih ali nema baš teme o običnom PS4 kao konzoli pa neka bude i o njoj.
Ona je moja a vjerujem kao i kod mnogih još uvijek trenutna konzola a vrlo vjerojatno će tako ostat u mom slučaju i zašto joj ne odat počast pa neka se nađe u arhivi ovog portala.

Stavio sam i nevezano anketu koja uključuje igranje i na ostalim inačicama PS4 konzola.

Moj prvi PS4 je mat dizajna odnosno gornji skidajući poklopac je istog materijala kao čitavo kućište dok ima i onaj glossy koji je bio prvi PS4, koji je izašao na tržište.

Moj ima 500 GB HDD što mi se u početku učinilo sasvim dovoljno a sam model: CUH 1216 A JET BLACK.

Koji je bio vaš prvi PS4?

Igrate li se još na PS4 konzolama?

4 mjeseci kasnije

"Crni"….. danas sam te upalil prvi puta nakon 01.07.2022 znaš i sam i vidim neki novi update dostupan i to 10.0. To je jubilarni ha? Možda je i zadnji za tebe pa naoružaj se i napapaj kak Bog zapovijeda.

Stavio sam mu i Destiny 2 na downloadanje pa nek se zabavlja dok ja pijem kavu.

15 dana kasnije

Stigao je novi update ver. 10.1.

Kao obično poboljšane perfomanse. Budu ga toliko poboljšali da ću uskoro imat mrcinu od PS4. hehe!

Nightyx

to sam i htio prvobitno napisat ali bilo bi presmješno hehe!

Ne znam zašto, jel to do novog updatea 10.0 kad sam ga updejtal nedavno ili neki drugi razlog u pitanju?

Nisam skoro čitavo ljeto palio konzolu ali prije toga kad bih aktivirao plejku sa kontrolerom, automatski bi se i tv upalio a sada više neće i moram ga ručno palit a u postavkama nisam ništa dirao.

2 mjeseci kasnije

E moj "crni plejko" Sretan ti ročkas i da još puno leta doživiš i da mi vrtiš igre po volji.

Comment nettoyer une PS4 sans la casser - Jugo Mobile | Nouvelles et avis  sur la technologie et jeux

2 godine kasnije

Kad god me nema neko vreme u PS-u dočeka me neki update. Uštekal sam konzolu i telku u struju tak da bude u stendbaj aranžmanu i kad bum štel bum igral Asasina i nebih ja gledal kaj ima novog ali plejci mi nije nikakva lampica svijetlila ni naranđasta ni plava kao da je krepala i već se ja prestrašio pa idem je gumbićem vužgati i čujem blip a rekoh aaaa dobro živa si i sad kad je već vužgana idem da vidim kaj ima novog i ima novi update.

Ovaj update novi iz srpnja je ver. 11.52 onako moćni broj. Svaki put bi me obradovali sa tim updateovima u počecima postojanja jer su mi pomalo bildali konzolu a i sad se katkad ponadam da će mi od plejke napravit neku super hibridnu PS4 konzolu a kad ono neki bug fix i security zakrpe i odmah sam je nakon ažuriranja zgasil jer ne da mi se još niš igrat.

2 mjeseci kasnije

Ne dam te u zaborav crna moja škatulo!

Dok je utrka tijeku PS5 a tek (Pro)miskuitetne verzije petice😀 ja se vraćam na svojeg konja za utrku Plejko 4. Žuja nije zakon, PlayStation je zakon.

Pitanje da se prisjetite malo!

PS5 i PS5Pro već sad se nadziru moći hardvera a pitanje za PS4. Koja ili koje igre su po vama onako objektivno lijepo izgledale i iskoristile moć PS4?

Po meni je to bila Dying Light. Još sad se znam prisjetit kako sam se divio grafici iz igre i tada mi je izgledala bolje nego i jedna druga igra. Fotorealizam i sve skupa što ide uz to. Nisam punu verziju igrao već samo demo a odgledao čitav prohod na YT kao film u nastavcima.