- Uređivano
wooddiebone Zar je Platina ikad vrijedila išta ikome?
Taman sam mislio editirati post, pa cu tu...
Meni je platina način da iscijedim igru. Apsolutno me brojka ne zanima, niti gledam ikakve leaderboarde; uostalom jedan sam od gorih platinaša na forumu gdje ima gro onih s većim brojem platina od mene. Platinu derem kad mi se igra jako svidi, a nekad i odustanem kad patnja nesmislenosti i grindanja prelazi zabavu koju mi igra pruža, vrlo je jednostavno. Drugi je razlog što radim guidove i takve videe za kanal pa me nekad i to inspirira jer si kupujem igre zaradom od kanala, a to nisam mislio da će bit ikad moguće. Treći je jer jako volim izazove, što u životu, što u igrama. Nemate pojma do koje mjere doživite igru, recimo Crash 4 - nitko nema pojma koja se genijalnost krije u pozadini te igre. Tek kad ideš žmikat igru vidiš koliko su developeri "iskrojili" igru do savršenstva. Neke stvari su smor i nekad mi dođe da se kaznim što grindam 10h u komadu, a nekad doživim nešto poput primjera iz Crasha gdje vidim koliko truda je developer uložio da napravi izazov za igrača i respektiram to više od ičega.
Ako je nekom gušt rokat igre kojima se ne sjeća niti imena - go for it, tko smo mi da nekome govorimo što i kako da traži svoju zabavu?