Za koje igre smatrate da su MUST HAVE za odigrati, za svakog vlasnika PlayStation 4 konzole.
Nije bitno radi li se o PS4 ekskluzivama ili multiplatform naslovima. Ako želite možete ih razvrstati po žanrovima.
Must-Have PS4 Igre
Moj prijedlog je DRIVECLUB.Bolju vožnju nećete naći na PS4 sve do izlaska novog Gran Turisma.
Najbolji dio je cijena,mislim da se danas moze nabaviti i za 15$ na PS Storeu.
Odličan roster automobila/motora,prelijepa grafik,zvuk i lokacije te razrađeni gameplay s lakoćom opravdavaju kupnju igre.
Driveclub i Little Big Planet 3 - za mene najbolje PS4 ekskluzive do sada.
Upravo sam završio igrat Second Son. Ako si igrao Infamous prije, znaš otprilike što možeš očekivati. Second Son je u nekim segmentima još bolji i zato svakako preporuka :)
Nadalje, iako nisam igrao siguran sam da je vrijedan pažnje Until Dawn, Dying Light, Witcher 3, Shadow of Mordor, Assassins Creed: Syndicate, Mad Max, Life is strange, Transistor, Borderlands: The Handsome Collection, Just Cause 3, Fallout 4, Need for Speed. Još moram spomenuti The Walking Dead od Telltale-a, predobra igra!
Možda izgleda ovako napamet i bezveze napisana lista igara ali ovo ti je trenutno moja wish list-a : Kad još padnu cijene pa ću pomalo gore navedene igre početi kupovati. Nigdje mi se ne žuri, ne želim ponoviti grešku kao na ps3 gdje sam kupovao igre kao lud a odigrao možda 30% toga.
Driveclub i Little Big Planet 3 - za mene najbolje PS4 ekskluzive do sada.Zanimljivo. Za LBP 3 kazu da je najgori LBP i da je pun bugova. Ja sam ga htio uzet al ni recenzije mu ne idu na ruku.
Skoro sam zaboravio, gornjoj listi slobodno dodaj Destiny (+The Taken King). Sad sam nešto čitao razliku između novog Need for Speeda i onog što je izašao ranije, Rivals. Po mnogima je Rivals ipak bolji, pa eto i to treba uzeti u obzir.
Bloodborne, Driveclub i Destiny ako imaš ekipu. Ostalo se može odigrat i na drugim platformama pa nema smisla da spominjem
Vjeruj meni. Ja ga presao. Jedina mana su preduga ucitavanja i sto je igra prekratka. Kupi - samo je 150 kuna.Driveclub i Little Big Planet 3 - za mene najbolje PS4 ekskluzive do sada.Zanimljivo. Za LBP 3 kazu da je najgori LBP i da je pun bugova. Ja sam ga htio uzet al ni recenzije mu ne idu na ruku.
Lepi18
Pa tražio je preporuku igara koje po našem mišljenju se isplati odigrati, nebitno da li je ekskluziva ili ne.
Svoje misljenje sam mu i napisao
Demon's Souls Remastered, ako ju ikada naprave
Witcher 3, MGS, Bloodborne (zadnje 2 još nisam igrao ali znam da su odlične). I Killzone bi ja preporučio da vidiš kako je počeo nextgen na PS4. A ako nisi igrao Unchartede na PS3 onda obavezno Uncharted kolekcija.
Svoje misljenje sam mu i napisaoJesi, ali kažeš da se ostale igre mogu odigrati i na drugim platformama pa da ih nema smisla spominjati. Pa koje su to igre koje misliš da su dobre ali ih "nema smisla spominjati" s obzirom da se i drugdje mogu odigrati
Bloodborne
Jednostavno ako bih morao odabrati jednu igru koju koju bih preporučio svakome,bilo ljubitelju Souls serijala,bilo nekome tko tek prvi puta ulazi u taj svijet. Igra ima tu atmosferu,dizajn i odličan combat koji igraču baci vrući krumpir u ruke i kaže Adio!
Za mene su must have Bloodborne, The Last of Us Remastered, Journey Collectors Edition i Uncharted: The Nathan Drake Collection.
Nabavio sam pCars, Driveclub, inFamous SS, svakako su i Witcher 3, MGSV, Destiny te Killzone na to-play listi. Puno je igara izašlo, jeftine su i samo da je vremena i volje. Drago mi je da sam čekao 2 godine nabavku konzole.
Kazu da bi Killzone: SF mogao biti kroz par dana besplatan na PS+. Ili barem kroz par mjeseci.
Hahaha zontra svaki put sa prognozama
Killzone i knack se cekaju 2 godine
Treba se nadat kvalitetnim igrama 8)
Killzone sad nadjes za sicu a i vrijedi kupiti jer je super igra
Tesko da ce bit na plusu jer je na january saleu sad koji traje do 8.1. a do tad ce vec doc plus ponuda.