Niti jednu.
Pored pun kufer današnjih naslova nemam namjeru vraćati se 20 godina u prošlost.
Niti vremena.
Ako hoću pokrenut ću neku na PC-u uz emulator ili pogledati Longplay na Youtubeu.
Poput Tenchu i Medal of Honor.
Plus, nije to to preko streaminga.
Vidim na što Sony cilja, nostalgiju ali to je po meni sa kritičke strane zapravo jadan pokušaj podilaženja masama i zavaravanje publike jer nemaju sredstava za ponudu kao konkurencija.
Tako opravdavaju taj rast preskupe pretplate.
Jako veliki fuš i zalet, pucanj u prazno.
Vidjeli su da Microsoftu ide sa Gamepassom i brže bolje mijenjali nešto, znači mijenjali, nisu ponudili nešto novo.
Sony kao kompanija treba biti usmjerenog i umjerenog rasta, znati kapacitete i držati se provjerene zarade.
Evo PSplus klasičan je sasvim ok kao takav, minus što su nagomilali sranja od naslova u zadnje vrijeme ali ipak ima vrijednost.
Ovaj pokušaj da se bodu sa rogatim neće dobro proći.
Lijepo sam rekao da na Microsoft treba gledati kao zasebnu kompaniju, nikakvu konkurenciju u gamingu.
Edit.
Evo Tomb Raider 1-5, to uzimam u obzir.
MGS naravno.
Ovo za rezoluciju u članku je špekucalija ili? Za sada nalazim samo da će se raditi o streamingu a to je za mene piši propalo bez optike.
Bilo bi fer da za tu cifru zapravo prerade te starije igre za pokretanje preko PS5.
Dosta je jak za emulaciju istih. PS1, PS2, PS3 će radi Cell procesora ostati nedostižan za normalnu emulaciju.