Fico Puno previše objašnjavaš nekad materiju, probaj sažet malo stvari, stvarno mi je nekad previše čitat zid teksta.
Upravo ti to govorim, ja nemam dojam ružičastih naočala, niti tako smatram neke forumaše da gledaju na stvari. Ti si očito shvatio svaki kontra argument oko kvalitete nečega što je kontra tebe da je odmah ta osoba snob, ili ne znam više ni sam čitajuć tvoje komentare. Stvari jesu ponekad takvima kakvima ih opisuješ, ali govoriš to kao da smo svi takvi i da je to strašno, kraj ere, 666. Baš ti govorim da nije tako, barem ne kod nekih starijih članova s kojima se u dosta temi apsolutno normalno raspravlja.
Fico Rado ih ponovno zaigram, no kao netko tko se stvarno često vraća starijim igrama, svjedočim tome da smo puno problematičnije stvari tolerirali koje danas nema šanse da bi prošle.
Velim, nije to ovako crno-bijelo. Materijala tolerancija ima više dimenzija, nekad možda nismo patili na sitne probleme i trzanja kod ranijih generacija, sad patiš - u tom smislu ti ideš (i to je valid, ali ne smatram da su svi sad takvi). Ja pak smatram da je tolerancija više u drugoj sferi, a to je kvaliteta igara u smislu nekih emocija, priče i dojma koji se želi ostaviti na igrača, i tu ja imam probleme s modernim igrama, dok neke stare kojih se i sam prisjetim s vremena na vrijeme imaju ohoho prednosti.
Fico I naravno da nisam mislio na sve koji su stariji, dovraga. Samo smatram da je to prisutnije kod starijih, nego kod mlađih. Na kraju krajeva, neće mlađi plakati za starim danima kada su im stari dani bili prva sezona Fortnitea.
Dovraga, spominješ nostalgičare. Na kog se odnosi ako ne na ljude koji su malo stariji i mogu biti nostalgičari? To sigurno nije netko tko je prije 2 godine krenuo u gaming. Barem sam ja to tako shvatio.
Fico Kad si već povukao paralelu Zeppelin - Fleet, ja i dalje čekam neki konkretan argument koji ukazuje na nekvalitetu Grete Van Fleet. Bend koji je jako inspiriran Led Zeppelinom i radi pjesme koje su osvježavajuće.
Nisam rekao niti jedan argument da je Greta nekvalitetan bend, nego jednostavno ako mi se sluša Zeppelin, slušat ću Zeppeline, imamo oca takve mjuze, ja volim oca, a ne sina, i za mene je Zeppelin jednostavno bolja škola takve muzike, jel moram objašnjavat to dodatno?
Evo usput, nisam prevelik fan ACDC-a, ali Airborne mi je bolja verzija takve mjuze. Zvuče jebeno slično, poveznice su jasne, ali meni je Airborne bend više po mojoj mjeri (barem neke stvari i određeni albumi). Jebeš takvog nostalgičara a? 🙂
Fico Previše se agresivno pristupa kritiziranju igara, a premalo poslovnim modelima koji dirigiraju smjer izrade igara.
Kritizira se po svemu, a sudeći po problemu nostalgičara, možda bolje onda da se više uopće ništa ne komentira.