Pozdrav ekipa...
U potrazi sam za legendarnom konzolom PS1. Uvjeti i neuvjeti:
- Nebitno jel fat ili slim(ps one), može debbelo može i tanko kriza je
- Vrlo poželjno da je čipirana (ako nije, nije greda ali spuštamo cijenu jer ću je čipirat sam a inflacija je)
- Laser mora biti super, a ne da novi cd čita svaki peti puta i pola sata gledam u loading dok struže u konzoli
- Da je očuvana, tj da nije potrgana i polomljena, da nema ndh naljepnice na sebi i da nije bila u šupi sa životinjama zadnjih 8 godina
- Da ima memorijsku karticu (nebitno original ili zamjenska) jer mi se neda svaku igru prolazit od početka do kraja u istom dana ( ili nedaj bože da mi nestane struje nakon 5 sata neprestanog igranja)
- Barem jedan gamepad (sa gljivama) koji nije izgrižen i nema fekalije po sebi jer su se s njime igrala djeca od 2 godine nogometa kod bake u vrtu
- obavezno kabel za struju i spajanje na tv, ali da je od plejke a ne sanio tranzistora iz yuge
- kutija manje bitna...jer razumijem da nismo svi bolesnici koji 10+ godina čuvaju običan komad kartona/papira i nemamo svi 200 kvadrata stana/kuce
U kratko ako poznajete nekog da ima cipirani ps1...sa dobrim laserom...da je u dobrom stanju...da sve radi..sa kontrolerom javite...
Za cijenu se dogovorimo jer ovisi o gore navedenim stavkama.
Info na PM...a kasnije može i mob...
I hvala na čitanju...ali morao sam...iz osobnih razloga...
Hvala